Pytanie - pomożecie?

Witajcie :) Właśnie przed chwilą założyłem konto na tym forum, aby móc zadać kilka pytań dotyczących rejestracji w Dragon Nest.

1. Przy rejestracji na Cherry Credits (SEA) - jest wymagane podanie : "full name", a zatem pełnego imienia i nazwiska. Zastanawiam się po co. Czy aby rejestracja na tym serwisie jest darmowa?

Tak samo należy wybrać "identity type" - czyli rozumiem, że chodzi o podanie dokumentu tożsamości? A co zatem należy wpisać w rubryce : "identity".

Pytam o to, bo dziwi mnie to, że wymagane są tak prywatne dane osobowe O.O.

2. Po drugie zastanawiam się, czy aby warto rejestrować się teraz oraz ściągać grę, czy czekać na wersję europejską, która ma pojawić się wkrótce. Pytam o to, bo słyszałem, że obecnie w SEA w tej grze są spore lagi, które znacznie utrudniają grę. Co o tym myślicie, co możecie poradzić?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

P.s - Jeżeli ktoś ma zamiar się czepiać mojego posta, a przy tym nawet nie odpowiedzieć na żadne z moich pytań, to niech oszczędzi sobie pisania. Pytania te są skierowane wyłącznie do osób kulturalnych :)

Pomożemy!

1. Rejestracja jest darmowa. Możesz podać inne imię, nic nie będą sprawdzać itp.

2. Lagi na wersji SEA nie są takie straszne, jak grałem miałem ok. 120ms. Co nie jest złym wynikiem. W sumie oprócz trochę mniejszego pingu nic innego nie będzie. Chyba, że zależy Ci na języku polskim i więcej rodaków, ale na SEA jest ich bardzo dużo.

Pomożemy!1. Rejestracja jest darmowa. Możesz podać inne imię, nic nie będą sprawdzać itp.2. Lagi na wersji SEA nie są takie straszne, jak grałem miałem ok. 120ms. Co nie jest złym wynikiem. W sumie oprócz trochę mniejszego pingu nic innego nie będzie. Chyba, że zależy Ci na języku polskim i więcej rodaków, ale na SEA jest ich bardzo dużo.

Aha, rozumiem, zatem tak na prawdę nie ma znaczenia co wpiszę w rubrykę "full name" XD?

A co jeżeli chodzi o rubrykę "identity" - "tożsamość" ? Bo przy "identity type" są podane przykłady :). A zatem dwa razy to samo wpisuję?

Obojętnie co wpisz. A w identity też obojętnie.

Witajcie :) Właśnie przed chwilą założyłem konto na tym forum, aby móc zadać kilka pytań dotyczących rejestracji w Dragon Nest.

1. Przy rejestracji na Cherry Credits (SEA) - jest wymagane podanie : "full name", a zatem pełnego imienia i nazwiska. Zastanawiam się po co. Czy aby rejestracja na tym serwisie jest darmowa?

Tak samo należy wybrać "identity type" - czyli rozumiem, że chodzi o podanie dokumentu tożsamości? A co zatem należy wpisać w rubryce : "identity".

Pytam o to, bo dziwi mnie to, że wymagane są tak prywatne dane osobowe O.O.

2. Po drugie zastanawiam się, czy aby warto rejestrować się teraz oraz ściągać grę, czy czekać na wersję europejską, która ma pojawić się wkrótce. Pytam o to, bo słyszałem, że obecnie w SEA w tej grze są spore lagi, które znacznie utrudniają grę. Co o tym myślicie, co możecie poradzić?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

P.s - Jeżeli ktoś ma zamiar się czepiać mojego posta, a przy tym nawet nie odpowiedzieć na żadne z moich pytań, to niech oszczędzi sobie pisania. Pytania te są skierowane wyłącznie do osób kulturalnych :)