Gram w wowa od dzisiaj na privie molten. wbiłem 27 lvl i nie moge sie dostac do krain od np 25-30lv... latam na tych ptakach to tylko po miedzy 2 miastami... juz z 2h sie mecze. i jestem w krainie tej od 10-20lv. od niej moge dojsc do takiej od 40-45 bodajze ale jak wchodze co mnie cofa bo mam za maly lvl. wiecie jak sie dostac na te krainy ? bo nawet mam qesta z emusze znaiejsc jakis naszyjnik wlasnie do innego miasta a nie wiem jak tam dotrzeć.
Pytanie...Problem
Tak już masz z prywatnym serwerami, może bug jakiś ?.
raczej nie bug bo wtedy nikt by nie wbil wiekszego lv niz 30^^ czytalem o jakis statkach czy cos ale nie wiem wgl gdzie to znalezc ;/
Napisze tak.Jestem w Silvermoon. i muszę dostać się do Tristaf Glade lub do jakiegoś innego miejsca do expa od 25-30-35lv macie jakies pomysly?;/
Możesz napisać mi dokładniej gdzie ten teleport jest? ;/
Bardzo dziękuje, uratowałeś moją kariere w WoW'a bo już myślałem ze zostane przy tym 27lv ;x.
Gram w wowa od dzisiaj na privie molten. wbiłem 27 lvl i nie moge sie dostac do krain od np 25-30lv... latam na tych ptakach to tylko po miedzy 2 miastami... juz z 2h sie mecze. i jestem w krainie tej od 10-20lv. od niej moge dojsc do takiej od 40-45 bodajze ale jak wchodze co mnie cofa bo mam za maly lvl. wiecie jak sie dostac na te krainy ? bo nawet mam qesta z emusze znaiejsc jakis naszyjnik wlasnie do innego miasta a nie wiem jak tam dotrzeć.