Pytanie Ragnarok

Hello ;)

Mam pytanie czy w Ragnaroka ktoś tam jeszcze gra :P ? i czy warto zaczynac ? nigdy nie gralem, pytam o pierwszą część bo z tego co czytałem to dwójka to jakis crap :)

dzieki ;)

na globcu sie nie opłaca (ekonomia jest zbyt rozwinięta, nowi gracze nie mają raczej tam co szukać, spoty pozajmowane) a prywaty... no cóż, to kwestia gustu :) jak dla mnie nie warto grać w jakąkolwiek gre na prywatnym serwerze ale jak komuś to nie przeszkadza to zachęcam.

;]@Up

Bullshit O.o Na EU jak najbardziej opłaca się grać, sam co jakiś czas wracam do RO EU po jakiejś przerwie. Ekonomia? Nigdy nie miałem z tym problemu, spoty pozajmowane? Dafuq?

@Topic

Jak chcesz zacząć grać w RO, to jak najbardziej polecam Ci tą grę, zaczynaj na serwerze EU (Dostępny przez steam, przez niego polecam grać, bo łatwiej zapamiętać account, który jest przydzielany losowo). Co do populacji - multum. Gra jest stara a wciąż gra w nią multum osób.

Dobra, to mi wystarczy :D Dzieki :))

Hello ;)

Mam pytanie czy w Ragnaroka ktoś tam jeszcze gra :P ? i czy warto zaczynac ? nigdy nie gralem, pytam o pierwszą część bo z tego co czytałem to dwójka to jakis crap :)

dzieki ;)