Pytanie Rogue

Siema

Pogrywam ostatnimi czasy rougiuem już mam 64lvl. Od początku grałem subteply, potem zmieniłem na combat i niestety musiałem wrócić do subteply ponieważ widać różnice w dmg. Niby się gada, że subteply lepszy tylko do pvp, ale nie dość, że mam więcej kryta to i bez wejścia w stealth ambush+eviscerate mogę zrobić większy dmg od combat. I tutaj pada pytanie co z tym combatem ? Czy zawsze będzie słabszy od subteply ? Ponieważ grało mi się nim przyjemnie, ale na dungeonach najmniejszy dmg i moby schodzą dłużej niż subteply.

Jeżeli grasz na prywatach to raczej Ci nie pomogę nie wiem jak tam jest.Ale jak grasz na globie to chętnie Ci odpowiem :)

Na poczatek przygladnij sie drzewkom talentow + "subtlety" a nie "subteply". Sub jest imba do lvlowania. Porozgladaj sie na "googlach" jest mnostwo poradnikow dla rogali.

Combat dobry na pvp bardzo dobry śmiem rzec , Stealth , Ambush , backstab , killing spree i po kolesiu ;D

Oczywiście, że gram na globalu serwer Darksorrow

http://eu.battle.net/wow/en/character/darksorrow/Valkolec/simple

W tym problem, że subtetly jak na 65 lvl jest lepsza do pvp jak i expa. Co z tym combatem ? ;/ Czy rzeczywiście killing spree sprawia, że combat dopiero po uzyskaniu go staje się imba ?

Czy rzeczywiście killing spree sprawia, że combat dopiero po uzyskaniu go staje się imba ?

Dokładnie :)

Combat dobry na pvp bardzo dobry śmiem rzec , Stealth , Ambush , backstab , killing spree i po kolesiu ;D

Po 1 w cata nikt nie gra combat pvp.

A co do tematu jeśli możesz wbijaj na Burning Legion :) Gram tam z moją gildią napewno Ci pomożemy ;D

A to mój armory:http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Korcin/simple

Na BL wbije dopiero gdy bede w miarę GODNY ;p grania z dobrymi graczami. Czyli gdy wbije ench/skinning 525/525 zdobędę set, który chcę i zakończę questline dla rogue z 4.3 ;)

I mam dalej problem ponieważ subtetly jest lepszy i do pvp i do pve O_O więc killing spree nie może wszystkiego zmieniac skoro ma cd 2mmin. A taki shadow dance cd 1min i można miażdżyć.

Na obecnym lvl mogę walnąć z hemo +1300 +bleed, a na combat z rev strike nigdy bym tyle nie uderzył, aczkolwiek więcej sie leczę z recuperate i jest blade fury+adrenalina rush ;c

Siema

Pogrywam ostatnimi czasy rougiuem już mam 64lvl. Od początku grałem subteply, potem zmieniłem na combat i niestety musiałem wrócić do subteply ponieważ widać różnice w dmg. Niby się gada, że subteply lepszy tylko do pvp, ale nie dość, że mam więcej kryta to i bez wejścia w stealth ambush+eviscerate mogę zrobić większy dmg od combat. I tutaj pada pytanie co z tym combatem ? Czy zawsze będzie słabszy od subteply ? Ponieważ grało mi się nim przyjemnie, ale na dungeonach najmniejszy dmg i moby schodzą dłużej niż subteply.