[Pytanie]Shaiya

Witam ma pytanie.

Czy warto ściągać Shaiya??? Dla mnie gra musi mieć to coś, czyli nie monotonna rozgrywka tylko dynamiczna. Skille muszą być efektowne ewentualnie w pół efektowne :P.

Mój gust skilli to np takie:

to chyba wszystko :D

Skoro Twój gust to skille z Dekarona, to czemu nie grasz w Dekarona ?

Shaiya wg. mnie to crapp i tania podróbka Lineage2.

Grałem w dekarona ale mi się przejadł... Dobry rok grałem. Tak jakby szukam innego MMORPG, które by mi go zastąpiło.

Shaiya jest dobra tylko na nudę, ale jeśli nie masz cierpliwości to dłużej nie pograsz i Ci się nie spodoba.

Grałem w dekarona ale mi się przejadł... Dobry rok grałem. Tak jakby szukam innego MMORPG, które by mi go zastąpiło.

Grałeś w rok, to dużo ?

Jaki poziom osiągnąłeś ?

Znasz grę na "wylot" ?

Myślę, że skoro podoba się Tobie ten tytuł, powinieneś przy nim zostać. Po co sztucznie szukać i siedzieć w jakiejś grze skoro masz swojego faworyta ?

powiem ci tak shaiya kladzie bardzo duzy nacisk na is (p2w). jak nie bedziesz kupowal jakis ulepszen, wspomagaczy itd. za realna kase to nie dasz se rady (byl ze mna taki jeden w gildi co kasy nie wydawal ale codziennie po 14 godzin siedzial przed kompem na zarabianiu kasy)

powiem ci tak shaiya kladzie bardzo duzy nacisk na is (p2w). jak nie bedziesz kupowal jakis ulepszen, wspomagaczy itd. za realna kase to nie dasz se rady (byl ze mna taki jeden w gildi co kasy nie wydawal ale codziennie po 14 godzin siedzial przed kompem na zarabianiu kasy)

Shaiya jest jedną z lepszych gier do PVP. Ale żeby cokolwiek osiągnać trzea długo grać, albo wydać te 30 zł ~~ miesięcznie, na kamyki nieśmiertelności.

Nie wiem... Szukam nowej gry naprawdę przy jakiej zostanę. Przy Dekaronie na pewno nie zostanę. Grałem w 2moons (te czasy) nie było hackerów a teraz... . Same Boty i hacki Dekaron zeszedł na psy. Dlatego szukam innego, które mi zastąpi tego RPG.

A więc proponuję dział 'szukam mmo', jeśli na prawdę zasłużysz sobie tematem i przejdzie on przez akceptację, na pewno uzyskasz pomocy.

Teraz mogę napisać tylko, zły dział, na pytanie się w co pograć, bo o Shaiya już się wypowiedziałem.

A więc proponuję dział 'szukam mmo', jeśli na prawdę zasłużysz sobie tematem i przejdzie on przez akceptację, na pewno uzyskasz pomocy.Teraz mogę napisać tylko, zły dział, na pytanie się w co pograć, bo o Shaiya już się wypowiedziałem.

Widzę, że mamy nowego, samozwańczego moderatora. :)

Shaiya to dno, nawet nie masz co brać tej gry pod uwagę, z resztą jak bardzo dużą większość darmówek. Przejdź na gry w stylu WoW, GW, Allods, Aion.

Shaiya dziś jest grą przestarzałą. Do tego jest bardzo monotonna, wymaga dużo chodzenia po lokacjach i ciągłego grindu. Dziś są o wiele lepsze tytuły.

Nie wiem... Szukam nowej gry naprawdę przy jakiej zostanę. Przy Dekaronie na pewno nie zostanę. Grałem w 2moons (te czasy) nie było hackerów a teraz... . Same Boty i hacki Dekaron zeszedł na psy. Dlatego szukam innego, które mi zastąpi tego RPG.

Jeżeli nie chcesz grać w Shaiye, to lepiej załóż temat w Szukam MMO. To nie jest dział i temat do szukania gier.

Dobrze dodałem temat. Teraz zależy czy go przyjmie moderator. Temat można zamknąć.

Dobrze dodałem temat. Teraz zależy czy go przyjmie moderator. Temat można zamknąć.

W takim razie zamykam.

Witam ma pytanie.

Czy warto ściągać Shaiya??? Dla mnie gra musi mieć to coś, czyli nie monotonna rozgrywka tylko dynamiczna. Skille muszą być efektowne ewentualnie w pół efektowne :P.

Mój gust skilli to np takie:

to chyba wszystko :D