Pytanie (SK GAMING)

Czas Sk Gaming nie skończył się po odejściu Dedrayona i Candiego. Obecny bot jest o wiele lepszy od poprzedniego. Candy w ogóle nie przykładał się do gry, często się kłócił, nie grał za dużo i do tego jego wyniki nie były za dobre. Obecnie Yellowstar bije go na głowę i do tego na tym turnieju nie grał za słabo (nie widziałem tylko meczu z IG). Bot nie przegrał swojej linii ani razu, do tego yellowstar był trochę nafeedowany. Niestety na tak wysokim poziomie liczy się drużyna a nie gracz. Następnie też uważąm, że Araneae przegrał im te zawody, grał naprawdę słabo. Ocelote i Kev1n też grali poniżej oczekiwań, mimo iż ten drugi jest mocno skillowym graczem i potrafi grać lepiej od większości topowych graczy. Przykładem tego jest jak próbowali go wsadzić wcześniej na midzie i adc. Zawsze mu dobrze szło co świadczy o jego umiejętnościach.

Co do Arraneae to grał on z ocelotem w ich pierwszym teamie w lolu, przez co się znają i dlatego gra w SK.

Co do Candiego masz racje On już chyba miał dosyć tej gry tak samo jak Ocelota szkoda tylko że Ocelote nic nie robił z tym żeby dedra jednak został przecież razem dużo grali duo i ogólnie myślałem że oce jest z niego zadowolony no ale nic zobaczymy co Ocelote pokaże na następnych zawodach.. Wiecie kiedy coś ma być i SK ma wystąpić?

Candy odszedł ponieważ miał już dość durnych pomysłów Ocelota na roszady itp. To samo pewnie Dedrayon. Do Araneae nie mam żadnych problemów bo team a mianowicie leader spieprzył sprawę. Gracze tacy jak Kev1n z krwi i kości polak, jeden z lepszych solotoperów czy YellowStar dobry AD Carry się tam marnują. Moim zdaniem nie inni powinni odchodzić tylko sam Ocelote powinien opuścić SK Gaming.

A propos. Wielki z ciebie fan SK Gaming a nie wiesz skąd się biorą gracze w tym teamie? Gratuluję. Wygrałeś Paszport Polsatu.

Chyba nie przeczytałeś wszystkich postów a twoje durne suchary zostaw dla siebie bo nikogo nie śmieszą..

Przeczytałem i stwierdzam że słaby z ciebie "fan". Ten gość jest z nimi i musisz się dostosować.

Dostosowałem ale opinie nadal mogę wyrazić :-)

Piszesz, że jesteś oddanym fanem SK, a nie wiesz skąd Ara -.- błagam.... Styczeń 2011 założenie LoLowej dywizji SK i właśnie Ara tam był od początku.

Wow, serio? Wiem o tym... Raczej pytanie moje skąd się wziął miało na celu pokazanie że topowy gracz jest uznawany przezemnie jako no name czy jakoś tak ogólnie nieważne i tak ta dyskusja miała być na temat całego SK i z tym co myślicie o jej ostatniej grze

Ludzie mam pytanie czy ktoś z was wie skąd urwał się Aranae z teamu SK? bardzo mnie ciekawi jak tak ch*jowy player mógł dojść do topowego teamu....? Największy retard jakiego widziałem i ogólnie jest tak mierny w tej jungli że masakra...W ogóle napiszcie co uważacie o grze sk gaming mają 0 : 3 choć jestem ich oddanym fanem to chyba ich czas się skończył tym bardziej po odejsciu candy i dedry i dojściu tego Aranae pseudo-junglera