Pytanie w sprawie wejść do kompa

Siemka

Można kupić kabelek z końcówkami takimi

Jak np w słuchawkach że wpinasz do kompa

I z drugą końcówką taką jaka jest w kompie

Kabelek około 1,5m

Można kupić taki kabelek ?

Takie cus?

http://www.gigant.pl/html/64/prd/qqghyrswxorwegpcahlb/

Taaaa,xd

Bo mam mikrofon od słuchawek a on jest króciutki i potrzebuję właśnie takiego kabelka :D

A wiedzie w jakim rodzaju sklepu można kupić taki kabelek ?

Wszelkie sklepy z elektronika, komputerowe. RTV AGD, empik itd. Tyle że najlepiej jakiś mały sklepik z elektronika bo inaczej zaplacisz krocie. Po prostu zapytaj o przedłużacz do jacka 3,5 mm (męska i żeńska końcówka)

okeee

i jeszcze jedno ile by kosztowała wymiana przednich wejść do mikro i słuchawek ?

A dlaczego chcesz je wymieniać? Nie działają? Bardzo możliwe że nie są podpięte do płyty głównej, a działają - ja tak miałem.

Koszt wymiany jest zależny od panelu jaki masz w obudowie, ewentualnie możesz kupić same wejścia, wychodzi jakieś 10zł/szt.

A dlaczego chcesz je wymieniać? Nie działają? Bardzo możliwe że nie są podpięte do płyty głównej, a działają - ja tak miałem.Koszt wymiany jest zależny od panelu jaki masz w obudowie, ewentualnie możesz kupić same wejścia, wychodzi jakieś 10zł/szt.

Właśnie nw

Bo do słuchawek wejście mi się już wyrobiło i jest taki jakby dziwny dźwięk jak podepnę

A do mikrofonu to nw zobaczę w poniedziałek

Kable ida podziemia to jest przewod. "dziwny dzwiek" moze byc spowodowany brakiem styku w przednim panelu, radzil bym podlaczyc sluchawki np do telefonu i sprawdzic.

W telefonie działają mówię że ten przedni panel trochę się wyrobił :D

Do zamknięcia

Siemka

Można kupić kabelek z końcówkami takimi

Jak np w słuchawkach że wpinasz do kompa

I z drugą końcówką taką jaka jest w kompie

Kabelek około 1,5m

Można kupić taki kabelek ?