Pytanie - WoW

Witam, mam pytanie.

Na allegro mamy promocje na wowa i legion + 60 dni prepaid za jakąś tam kwotę ale co mnie interesuje to boost 100lvl postaci - moje pytanie brzmi czy jak już mam konto z legionem to czy kupując go jeszcze raz doda mi możliwość boostu + prepaid do aktualnego konta?

Nie

Na jednym koncie możesz dodac tylko 1 Legion

Przeczytaj dokładniej, pisze tutaj o dodaniu boosta i abonamentu.

Nie, nie da Ci boosta. Wywali Ci informacje że już masz przypisany legion do tego konta czy coś takiego.

Przeczytaj dokładniej, pisze tutaj o dodaniu boosta i abonamentu.

""moje pytanie brzmi czy jak już mam konto z legionem to czy kupując go jeszcze raz doda mi możliwość boostu ""

Przeczytałem dokładnie i dalej podtrzymuje to co napisałem wcześniej, chcesz dodać do Legionu kolejny Legion z boostem. Boost jest w każdym Legionie, skoro masz już dodatek Legion to nie da się dodać kolejnego boosta z Legionu

jedyny sposób to dodać drugie konto wowa do bnetu ulepszyć do podstawki a potem do legionu i będzie boost ale abo trzeba opłacać oddzielnie do tego konta i poprzedniego też

jeśli masz już legion to jedyna szansa na boost to ze sklepiku za 50 eurodolców albo wziąć cztery litery w kroki i zacząć expić

Witam, mam pytanie.

Na allegro mamy promocje na wowa i legion + 60 dni prepaid za jakąś tam kwotę ale co mnie interesuje to boost 100lvl postaci - moje pytanie brzmi czy jak już mam konto z legionem to czy kupując go jeszcze raz doda mi możliwość boostu + prepaid do aktualnego konta?