Pytanie za 100 pkt EU/PL?

Witam,

Przymierzam się do powrotu do gry, ale mam pytanko do was gracze.

Jaki serwer teraz wybrać gdzie jest spora populacja i nie świeci pustkami serwer EU czy PL?I jeszcze jedno nie zależy mi na tym żeby było dużo rodaków.Co polecacie ?Tylko nie piszcie mi, że skoro nie chce grac z PL to, że mam iść na EU/Pytam gdzie jest więcej życia i więcej się dzieje.Czekam na wasze opinie na ten temat.Nie chce po prostu zaczynać grać i po chwili zmieniać serwera i robić nową postać :)

Liczę na waszą pomoc.Wiem, że temat taki powstał, ale jakiś czas temu dlatego odświeżam temat.

Pozdrawiam

Na aktualna chwile EU(Core) ma chyba wiekszy teoretyczny (nie znany jest dokladny online servera) licznik online, niz PL (Lilith). Polski server obejmuje tylko jeden kraj.

Na Core sa polskie klany (kilka jest napewno), ale najlepiej pytac w polskim dziale na angielskim officialnym https://4gameforum.com/forum.php lub polskim https://4gameforum.com/pl/forum.php

Server Lilith to glownie polacy, czasem mnie denerwuje zachowanie ich i samemu zastanawialem sie nad przejsciem na Core, ale nie znam sytuacji Core.

Wyzywaja sie na shoucie lub na hero voice. A to mi nie pasuje. Administracja polskiego offiiciala jest jakas nienormalna.

Mi samemu ciezko bylo poskladac jakies party na Lilith bo server cierpi na brak supportu.

W przyszlosci jak spadnie licznik online moze polacza oba servery.

Ewentualnie mozesz pobrac client PL i potem zmienic go na EU (popytac osoby grajace na Core i Lilith i wyciagnac wnioski).

Z pewnością i to bez sprawdzania mogę Ci powiedzieć, że z pewnością więcej się dzieje i gra więcej osób na EU ponieważ to jest... EU czyli cała Europa a PL to tylko Polska. Większa ilość docelowych odbiorców a i Polskie clany są :)

Na EU są Polskie klany jest dosyć dużo ludzi aczkolwiek na upartego znajdzie się pare expowisk gdzie świeci pustkami (co ma też swoje dobre strony)

No to wielkie dzięki za wasze posty :) czyli wbijam na EU :) Tego potrzebowałem :)

Jak będe grał na EU to będe miał po Polsku gre?

Nie. EU serve to Angielska gra a PL server to Polska gra

Nie ma tu czegos takiego jak w Neverwinter lub w Aionie

aha dzięki

Witam,

Przymierzam się do powrotu do gry, ale mam pytanko do was gracze.

Jaki serwer teraz wybrać gdzie jest spora populacja i nie świeci pustkami serwer EU czy PL?I jeszcze jedno nie zależy mi na tym żeby było dużo rodaków.Co polecacie ?Tylko nie piszcie mi, że skoro nie chce grac z PL to, że mam iść na EU/Pytam gdzie jest więcej życia i więcej się dzieje.Czekam na wasze opinie na ten temat.Nie chce po prostu zaczynać grać i po chwili zmieniać serwera i robić nową postać :)

Liczę na waszą pomoc.Wiem, że temat taki powstał, ale jakiś czas temu dlatego odświeżam temat.

Pozdrawiam