Pytanie

Cześć zaciekawiło mnie league of legends lecz mam mełe pytanie jakie są wersje gry/clienty znaczy gdzie grać wiem,że jest Pl i jakis inny chyba prosze o porade.Pozdrawiam

Wersje sa EU i US. Riot wydal polskiego klienta, aczkolwiek z tego co wiem, jest on narazie "wylaczony", poniewaz jest on dopracowywany.

PS: Grac mozesz na serverach OBU, nie ma blockow IP itd., sam gram na US i polakow (niestety) jest tam sporo, ale dla niektorych jest to zaleta.

PS: Grac mozesz na serverach OBU, nie ma blockow IP itd., sam gram na US i polakow (niestety) jest tam sporo, ale dla niektorych jest to zaleta.

Co ty gadasz sam grałem na US i mogę powiedzieć że strasznie mało polaków gra.Na EU polaków jest sporo.

Na US nie grałem, lecz na EU polaków faktycznie jest sporo bo od kiedy gram to w liście znajomych mam już 42 polaków go mnie zaczęli zapraszać ;)

Aha a thx a na jakim polecacie grac czy lepiej zaczekac na PL?Chciał bym żeby bylo chociaż troche Polaków.:]

Ja Ci polecam grać na EU sam osobiście gram i mi się podoba spora ilość polaków co do klienta możesz sobie ściągnąć spolszczenie wersji beta ja osobiście wole wersje po angielsku.

Grałem na US a teraz gram na EU. Co do US może wystąpić taka sytuacja, że będziesz miał wysoki ping, przynajmniej u mnie tak było. Na EU masz pewność, że tak nie będzie. Co do klienta PL to istnieje i były ostatnio jego beta testy.

Aha ok dzeki a jeszcze 1 i ostatnie chyba pytanie czy jest tak ze Pl to bedzie oddzielny klient i beda inne serwery?

Będzie jedynie polski Klient

Ok to juz decydujace pytanie EU czy US dodam ze che zyby bylo sporo Polakow.

EU - Co do klienta polskiego możesz sobie sciągnać bd miał nazwy itemków itp spolszczone + efekty dzwiękowe po polsku

Ok dzieki Wszystkim.

Cześć zaciekawiło mnie league of legends lecz mam mełe pytanie jakie są wersje gry/clienty znaczy gdzie grać wiem,że jest Pl i jakis inny chyba prosze o porade.Pozdrawiam