Pytanie

Chialbym zapytac was weteranow w vindictusa o transformacje i pvp chcialbym (jezeli to nie problem) Zebyscie mi opisali co,gdzie i jak w zwiasku z transformacjami i pvp z gory dziekuje. Aa i jezeli ktos zaciekawiony szukam polskiej gildi.

1. Transformacje będą dodane za jakiś czas. Jeśli się nie mylę, wydane zostaną z 7 albo 8 Epizodem.

2. PvP można rozegrać podczas Raidu. Polecam Fishing (tak, to też Raid), kliknąć PPM na drugiego gracza, oraz wybrać coś w stylu 'Send Match'. Następnie wybierasz zasady pojedynku i czekasz, aż rywal przyjmie wyzwanie. Natomiast jeśli kolega tworzy pojedynek, to obok twojego Nicku (po lewej stronie) należy kliknąć OK, albo Accept ( nie pamiętam dokładnie).

3. Jest już parę dobrych polskich gildii. Stara Gwardia, aQua, HUSARIA to tylko jedne z nich. Ja osobiście należę do Starej Gwardii, i nie żałuję. Wybór jest twój.

Mam nadzieję, żę pomogłem

UP

Nawet bardzo :)

Bardzo Mi miło :)

BTW: Mam 32 lvl Fioną, więc jeśli będziesz potrzebować pomocy, to wal śmiało :)

Chialbym zapytac was weteranow w vindictusa o transformacje i pvp chcialbym (jezeli to nie problem) Zebyscie mi opisali co,gdzie i jak w zwiasku z transformacjami i pvp z gory dziekuje. Aa i jezeli ktos zaciekawiony szukam polskiej gildi.