Pytanie

Hej ,Mam pytanie , mam konto maga 85 lvl chyba 400ilvl ale on był oplacany prepaidami ... i mam konto zarejestrowane na polske czy mi się oplaca nadal oplacać prepaidami ? bo teraz nie gram juz od miecha bo czekam na pandarie ale nie wiem wszyscy na 2 miesiaki wydaja 20 zl a ja 80 ... to mnie najbardzije boli.

Po pierwsze, kraju już nie zmienisz, po drugie, to ich będzie bolało, gdy wyłapią bana. Mało prawdopodobne, ale możliwe.

To zależy od szczęścia, niektórzy grają miesiąc, niektórzy 2 dni. Płaci się mniej, ale na własną odpowiedzialność.

PS. Ja doładowywałem raz tylko żeby dostać mounta i pograłem miesiąc :P

Duzo ludzi cwaniakuje na forum ze on gra juz tak rok i mu konta nie zbanowali no ale cóz ja juz nie mam wyboru i musze chyba doaldowywac rafami,

PS: Mag mnie juz zaczyna nudzić jaką inna klase polecacie na maina? najlepiej dobra do pvp ale nie za łatwą i czy Warrior jest nudny? Zastanawiam sie pomiedzy feralem a warriorem bo teraz chce mieć mele :)

Vusion - każda postać do PVP jest dobra o ile się ogarnie :) Najlepiej sam przetestuj i graj taką, która odpowiada Twojemu stylowi gry.

Hej ,Mam pytanie , mam konto maga 85 lvl chyba 400ilvl ale on był oplacany prepaidami ... i mam konto zarejestrowane na polske czy mi się oplaca nadal oplacać prepaidami ? bo teraz nie gram juz od miecha bo czekam na pandarie ale nie wiem wszyscy na 2 miesiaki wydaja 20 zl a ja 80 ... to mnie najbardzije boli.