Hej ,Mam pytanie , mam konto maga 85 lvl chyba 400ilvl ale on był oplacany prepaidami ... i mam konto zarejestrowane na polske czy mi się oplaca nadal oplacać prepaidami ? bo teraz nie gram juz od miecha bo czekam na pandarie ale nie wiem wszyscy na 2 miesiaki wydaja 20 zl a ja 80 ... to mnie najbardzije boli.
Pytanie
Po pierwsze, kraju już nie zmienisz, po drugie, to ich będzie bolało, gdy wyłapią bana. Mało prawdopodobne, ale możliwe.
To zależy od szczęścia, niektórzy grają miesiąc, niektórzy 2 dni. Płaci się mniej, ale na własną odpowiedzialność.
PS. Ja doładowywałem raz tylko żeby dostać mounta i pograłem miesiąc
Duzo ludzi cwaniakuje na forum ze on gra juz tak rok i mu konta nie zbanowali no ale cóz ja juz nie mam wyboru i musze chyba doaldowywac rafami,
PS: Mag mnie juz zaczyna nudzić jaką inna klase polecacie na maina? najlepiej dobra do pvp ale nie za łatwą i czy Warrior jest nudny? Zastanawiam sie pomiedzy feralem a warriorem bo teraz chce mieć mele
Vusion - każda postać do PVP jest dobra o ile się ogarnie Najlepiej sam przetestuj i graj taką, która odpowiada Twojemu stylowi gry.
Hej ,Mam pytanie , mam konto maga 85 lvl chyba 400ilvl ale on był oplacany prepaidami ... i mam konto zarejestrowane na polske czy mi się oplaca nadal oplacać prepaidami ? bo teraz nie gram juz od miecha bo czekam na pandarie ale nie wiem wszyscy na 2 miesiaki wydaja 20 zl a ja 80 ... to mnie najbardzije boli.