Pytanie

Mam pytanie. Stworzyłem konto w Swtor i sobie pogrywam. Jeśli kupię teraz grę na Originie to będę musiał od nowa robić postać czy jest możliwość powiązania konta i grania na postaci którą już mam? I jeszcze jedno. Gdy skończy się ten darmowy 30 dniowy abonament to moje konto zostanie zmienione na f2p czy Preffered?

Hmm wydaje mi się że można powiązać istniejące już konto z tym na originie ale nie jestem pewien co do tego.

Jeżeli 30dniowy abonament skończy ci się twoje konto przejdzie na status preffered jest on troszkę bogatszy w content niż f2p lecz jest to nie zbyt znacząca zmiana ale zawsze coś. :}

Mi przy zainstalowanym SW z automatu się połączyło przy włączeniu Origina~ Ewentualnie możesz napisać do supp, żebym Ci dodali do konta tą grę i powinno hulać

Ja kupiłem klucz na allegro i wbiłem go na stronce z grą.

nie będe robił nowego tematu. Chodzi mi o to czy jeżeli gram na serwerze PvE i gildia jest po stronie Republiki czy mogę dojść do nich postacią po stronie Imperium np Sith Assasinem??

Mam pytanie. Stworzyłem konto w Swtor i sobie pogrywam. Jeśli kupię teraz grę na Originie to będę musiał od nowa robić postać czy jest możliwość powiązania konta i grania na postaci którą już mam? I jeszcze jedno. Gdy skończy się ten darmowy 30 dniowy abonament to moje konto zostanie zmienione na f2p czy Preffered?