Pytanie

Witam

Jak się kupi wszystkie kampanie GW +dodatek czy to sie wszystko łączy? Chodzi o to czy jak wgram wszystkie to czy będę mógł przechodzić na tereny z jednej kampani do drugiej, albo czy będę mógł zrobić postać z klasą z podstawki i innej kampani?

WitamJak się kupi wszystkie kampanie GW +dodatek czy to sie wszystko łączy? Chodzi o to czy jak wgram wszystkie to czy będę mógł przechodzić na tereny z jednej kampani do drugiej, albo czy będę mógł zrobić postać z klasą z podstawki i innej kampani?

Będziesz mógł przechodzic, ale będziesz musiał zagadać do poszczególnych npc z danej frakcjii. Np: Grając postacią stworzoną w NF, żeby przejść do Lwich Wrót ( obszar z Prop ) będziesz musiał udać się do Kamandanu i udać się do danego NPC.

Co do klas, to będziesz mógł robić klasy dowolnie, bowiem będziesz posiadać wszystkie dodatki.

Ale np: Nie będziesz mógł stworzyć w podstawce Assasina, Rytualisty, Patrona i Derwisza.

Powiem Ci to tak:

Zaczynając prop możesz stworzyć:

-Wojownik

-Elementalista

-Mnich

-Nekromanta

-Łowca

-Mesmer

Natomiast tworząc postać w Factions posiadasz te wyżej wymienione profesje, ale dochodzi Zabójca i Rytualista.

Co do NightFall, to podobnie jak w Factions, z tym że dochodzi Derwisz i Patron.

Natomiast Gwen daje nową kampanie, sporo nowych tytułów, skillów itd itp.

Wiedz, że każda kampania dodaje mase skillów dla danej profesjii, więc jak będziesz miał wszystkie kampanie, to masz w czym wybierać. Natomiast jeżeli planujesz zakupić jedną cześć, to polecam Prop.

Pamiętaj także, że w GW jest dwuklasowość, więc wyboru jest naprawdę sporo.

Jak będziesz chciał więcej informacji, pisz na priv. :)

Czyli teoretycznie przechodzę z krain z jednego dodatku do drugiego kiedy chcę, ale żeby zrobić postać z danego dodatku to musze na niego wejsc (co wiąże się z wcześniejszym wyborem klasy)?

Słuchaj, jak zainstalujesz wszystkie dodatki, to one się łączą.

Więc krainy są dostępne wszystkie, oczywiście tereny odkrywasz sam.

A co do robienia postaci, to masz rację, żeby zrobić np : Assasina, w czasie tworzenia postaci, wybierzesz kampanie Factions.

No to dużego problemu nie ma ^^

Opłaca się to kupować jak ma wyjsc GW2?

Heh jaka bardzo mądrze brzmiąca rozmowa a ja powiem tak

Jeśli zaczniesz grę w podstawowej krainie to nie możesz zrobić Rytualisty, Assasyna, Patrona, Derwisza

Jeśli zaczniesz grę w krainie z factions to nie możesz zrobić Patrona, Derwisza

Jeśli zaczniesz grę w krainie nightfall (polecam! najwięcej graczy) to nie zrobisz Assasyna ani Rytualisty

Do krainy z dodatku przechodzisz później nie ma możliwości zrobienia tam postaci.

up

Niby twórcy mówią że GW nie zostawią ale ja i tak nie mam zamiaru inwestować w podstawkę i dodatek bo już sobie pograłem w Faction i Nightfall i czekam na siquel. Jeśli nie masz co z forsą robić to kupuj.

PS rozwalasz mnie masz sygnaturkę piszę poprawnie po polsku a piszesz "wyjsc" ;)

No to robię postać z dodatku z którego chce, a potem i tak mogę sobie chodzić po całej krainie.

A więc akurat gwiazdka niedługo ^^

Jak zaczniesz grać, to daj mi znać przez priv.

Jeśli będziesz chciał pomogę Ci ogarnąć grę i jej zasady.

Kebra ja nie wiem czy ogarnięcie tej gry to taki wysiłek tym bardziej że jest po polsku. Mój brat ogarnął ją w jeden dzień a ma 10 lat.

Oki dziękować za pomoc :D

Ok jak zacznę grać to dam znać ;p

I nie zapomnij o GW II :)

A no właśnie to się opłaca GW kupować jak ma wyjść GW2?

Kebra ja nie wiem czy ogarnięcie tej gry to taki wysiłek tym bardziej że jest po polsku. Mój brat ogarnął ją w jeden dzień a ma 10 lat.

Po pierwsze, mam zamiar doradzić mu tylko, jak się co robi, gdzie warto szukać pomocy itp. A to, że Twój brat ogarnął ją w jeden dzień, nie wnosi nic do tematu. Poza tym, takich 10 latków, co wszytko ogarniają znam już za dobrze, więc... Bez komentarza. :)

Staraj się odpowiadać na zadawane w temacie pytania, a nie spamować, bo nudzisz i nie wnosisz kompletnie nic do tematu... Ja tylko oferuje pomoc, a Ty fandzolisz coś o Twoim bracie, taaak cieszymy się wszyscy, że taki z niego bystrzak.

Ale to możesz napisać w temacie, Pochwal się. :)

Co do pytania wyżej, idiotyzmem jest według mnie czekać na GW II, nie grając w jedynkę... Kwestia nastawienia.

Bowiem grając w jedynkę, poczujesz się jak w domu w GW II. A tak, to nie znasz ras, historii gry i nie zobaczysz nawet różnic między GW 1, a GW 2... Nie wspominając o wielu, wielu innych aspektach. Proste, nie sądzisz ?

No w sumie proste :P A z jednej strony wątpię żeby ludzie szybko opuścili GW jak wyjdzie "dwójka".

No w sumie proste A z jednej strony wątpię żeby ludzie szybko opuścili GW jak wyjdzie "dwójka".

Nie wątp , zwłaszcza że będzie można przenieść postacie z GW do GW 2 ( o ile masz Eotn )

IMO po premierze GW2 w GW1 jeszcze przez jakiś czas zostaną ludzie, aby dokończyć maxowanie niektórych tytułów. No i porobić misje i questy z ostatniego update który ma mieć miejsca tuż przed premierą 2.

Broda postaci nie będzie można przenosić. Tylko jeśli napracujesz się w GW, przejdziesz kampanie, zdobędziesz tytuły itp to wtedy w GW II dostaniesz jakiś szałowy item. Ale ten item to będzie tylko + do respektu a nie do siły albo zręczności. W sumie czasem fajnie jest się wyróżniać ale czy warto kupić po to wszystkie części to nie wiem.

Ja mam dwie i mi wystarczy. Pewnie ludzie zostaną ale nie na długo bo skoro wydali od 200 do 400 złotych na GW to nie poskąpią na GW II, który ma być ponoć o niebo lepszy.

A mniej więcej kiedy wyjdzie GW2?

Nikt tego nie wie może pod koniec tego roku 2010 może 2011, a może 2012 i dlatego będzie koniec świata bo ludzie zobaczą jaki shit z tego wyszedł.

Nie wątp , zwłaszcza że będzie można przenieść postacie z GW do GW 2 ( o ile masz Eotn )
Broda postaci nie będzie można przenosić. Tylko jeśli napracujesz się w GW, przejdziesz kampanie, zdobędziesz tytuły itp to wtedy w GW II dostaniesz jakiś szałowy item. Ale ten item to będzie tylko + do respektu a nie do siły albo zręczności. W sumie czasem fajnie jest się wyróżniać ale czy warto kupić po to wszystkie części to nie wiem.

nie tyle item co wszystkie minipety, tytuly, armory itp.

Ja mam dwie i mi wystarczy. Pewnie ludzie zostaną ale nie na długo bo skoro wydali od 200 do 400 złotych na GW to nie poskąpią na GW II, który ma być ponoć o niebo lepszy.

tez fakt bo np potrzebujesz skilla z kampani ktorej nie masz to do spamadanu po ksiazeczke a potem do baltka kupic za pkt