Witam,
Chciałbym zapytać czy istnieje jakaś gra na przeglądarke która bazuję na tych samych zasadach co League of Angels i inne podobne twory, ale nie będąca produkcją P2W?
Pozdrawiam.
Witam,
Chciałbym zapytać czy istnieje jakaś gra na przeglądarke która bazuję na tych samych zasadach co League of Angels i inne podobne twory, ale nie będąca produkcją P2W?
Pozdrawiam.
Nie istnieją, a jeśli kiedyś były to już umarły.
Szkoda, bo na klikanie z nudów nawet spoko. No cóż, spodziewałem się takiej odpowiedzi, ale przynajmniej teraz jestem pewny.
A nie lepiej w margonem pograć?
Bo jak chodzi ci tylko by kliknąć i wrócić np do swojej pracy to może sfgame albo inne tego typu.
SF/Margonem/My Fantasy/FootballTeam kiedyś grałem po prostu szukam teraz czegoś nowego Btw. Shards of war było fajną produkcją. Szkoda, że zamknęli.
Racja była. Niedawno ktoś tu stworzył gre o pszczołach może ci się spodoba
Sprawdziłem, faktycznie ciekawa produkcja, jednak nie dla mnie :P. Dzięki za zainteresowanie tematem.
A ja zapraszam do cosmopulse.net - gra idealna jeśli chcesz sobie od czasu do czasu coś poklikac i nie ma absolutnie p2w
Wszedłem, gra jest ciekawą alternatywą i pewnie jest świetna, ale wolałbym pograć w coś gdzie kieruję jednym bohaterem nie całą planetą
Witam,
Pozdrawiam.