Witam , zastanawiam sie nad zakupem gry i mam pytanie mianowicie na jakich ustawieniach by mi chulnelo z moim dosc starym sprzetem ? Oto specyfikacja:
Xeon E3110
Gtx 260
4 GB RAM DDR2
Rozdzielczosc 1360x768
Pytanie
... może być mało komfortowo , o ile nie nazwał bym tego prawie bez sensu ( sama gra wymaga minimum 4 GB ramu ... a gdzie system operacyjny ? ) ... nie idzie mi już nawet o wartość estetyczne samego TESO lecz brak jakiegoś efektu "WoW" który spowoduje iż zatrzymasz się przy tej grze na dłużej ... no niestety choć często bywa iż wydawcy mają w du... optymalizację i wolą wsypać blura na ekran celem zakrycia braku profesjonalizmu lub specjalnie po każdym duuuzym patchu dają do zrozumienia że należy uzbroić swój "piecyk" w nowsze flaczki by było znośnie to jednak parametry sprzętu jaki zamierzasz użyć do tego rodzaju zabawy stanowi raczej nie najlepszy układ ... reasumując wybacz ale to nie da ci nawet satysfakcji że dopaliłeś a już na pewno że grasz ...
Pozdrawiam.
System win 7 pro 64 bit, za kilka miesiecy bede skladal nowy piecyk a gre chcialem wlasnie zakupic teraz i sprobowac na tym sprzecie ale rzeczywiscie chyba nie ma sensu se psuc gry lepiej poczekac i na nowym pograc Dzieki za info
Ja mam 4 GB RAM, AMD Radeona HD 6670 z 2 GB i procek AMD Athlon(tm) II X4 635 z 2,9 ghz, gram na high bez lagów, czasem mały się zdarzy przy dużej bitwie na cyro ale tylko wtedy.
Ja mam 4 GB RAM, AMD Radeona HD 6670 z 2 GB i procek AMD Athlon(tm) II X4 635 z 2,9 ghz, gram na high bez lagów, czasem mały się zdarzy przy dużej bitwie na cyro ale tylko wtedy.
Chyba przy 30 fpsach stabilnych. Lagi a przycinki (wynikajace z karty graficznej czy procesora) to dwie rozne rzeczy.
Przy takiej rozdzielczosci pograsz dosc plynnie. Nie licz na wodotryski ale gra i tak bedzie przyjemna.
ale właśne przycinek nie ma tym bradziej, a co do fpsów to nigdy nie sprawdzałem ile mam ale wszystko jest płynne
ale właśne przycinek nie ma tym bradziej, a co do fpsów to nigdy nie sprawdzałem ile mam ale wszystko jest płynne
Miałem praktycznie identyczny setup i jakoś cudów wydajnościowych nie było, grałem na medium, a na Cyro nie uwierzę, że masz małe przycinki po prostu nie i koniec ciekaw jestem czy na trialach też masz wszystko płynne :)
na trialach i dungach tak ale na cyro jak już jest spoora bitwa to lag musi być
kiedyś też grałem na medium ale nowa karta graficzna no i teraz high
Witam , zastanawiam sie nad zakupem gry i mam pytanie mianowicie na jakich ustawieniach by mi chulnelo z moim dosc starym sprzetem ? Oto specyfikacja:
Xeon E3110
Gtx 260
4 GB RAM DDR2
Rozdzielczosc 1360x768