Siema, zamierzam grać w poe i mam pytanie czy ta gra jest p2w ? czy ten itemshop daje jakies bonusy czy cos czy tylko wyglad zmienia ? i czy da sie go zdobyc poprzez granie
Pytanie
Item shop to TYLKO wygląd skilli i przedmiotów + zakładki do skrzyni. Czasami rozdają darmowe skrzynki ze skinami i można zdobyć skiny za osiągnięcia co sezon. Nie ma absolutnie nic co daje nawet 1% przewagi na kimś ktoś nie płaci.
Płacacy maja taka przewage że mają wiecej zakladek w magazynie, co skutkuje wiekszym zarobkiem, wiekszym skladowaniem unikatów, ogolnie wiekszym asortymentem itemków oraz gemów dla innych buildów czy postaci.
nie da się ukryć, że gra jest p2stash ^ ^
prędzej czy później trzeba kupić premium stash latwiejsze sprzedawanie itemów no i więcej miejsca
Jak dla mnie jedyne co naprawde warto kupic to currency tab. Bez reszty mozna spokojnie grac. Jak sie chce handlowac to mamy PoE Trade. No chyba ze komus sie chce sprzedawac kazdy szajs jaki znajdzie nawet po 1 alchemy lub taniej to jakas dodatkowa zakladka sie nada.
Owszem, da się żyć na 4 stash tabach ale na dłuższą metę bez currency jest ciężko. Tak, da się handlować na poetrade na zwykłych tabach za pomocą acquisition ale na dłuższą metę jest to niewygodne i lepiej kupić premium taby.
Prędzej czy później jak już się wkrecisz kupisz taby.
Siema, zamierzam grać w poe i mam pytanie czy ta gra jest p2w ? czy ten itemshop daje jakies bonusy czy cos czy tylko wyglad zmienia ? i czy da sie go zdobyc poprzez granie