Pytanka Newby

1.tank,heal,bufer,?na co jest zapotrzebowanie (chce grac na Killian),polecacie inny?

2.czy na serwerach pvp,sa te same instancje(dungeony)co na pvp?

3.ktora rasa jest gabarytowo najwieksza(wzrost itp.)

4.lvl wbija sie szybko?,co z setem max wypasionym(preferuje powolny grind jak w cabal,czy lineage 2,to samo z setem)

5.czy jest to gra na kilka lat ?

6.instancje(dungeony)da sie solowac(jak np.w guildwars1,wyskillowany gracz solowal teoretycznie wszystko),czy musi byc party,tzn heal,dmg,tank

z gory dziekuje za odpowiedz.

1.Najwieksze zapotrzebowanie jest na healerow i tankow. PvE serwer polecam Fraya a Pvp Killian

2 Tak sa te same instancje

3 Gabarytowo najwieksza rasa to Baraka

4 lvl idzie calkiem ok do 50 chyba ale nie chce klamac i nie wiem dokladnie bo nie wbilem wiecej jak 50 lvl

5 Wydaje mi sie ze nie ale jezeli masz ekipe i wam sie spodoba to moze byc. To juz zalezy od Was. Gra solo sie nudzi. Przynjamniej mi sie znudzila.

6 Mysle ze solowanie dungow jest niemozliwe. Najlepiej grac z ekipa badz znalezc sobie Polska gildie.

1.tank,heal,bufer,?na co jest zapotrzebowanie (chce grac na Killian),polecacie inny?

2.czy na serwerach pvp,sa te same instancje(dungeony)co na pvp?

3.ktora rasa jest gabarytowo najwieksza(wzrost itp.)

4.lvl wbija sie szybko?,co z setem max wypasionym(preferuje powolny grind jak w cabal,czy lineage 2,to samo z setem)

5.czy jest to gra na kilka lat ?

6.instancje(dungeony)da sie solowac(jak np.w guildwars1,wyskillowany gracz solowal teoretycznie wszystko),czy musi byc party,tzn heal,dmg,tank

z gory dziekuje za odpowiedz.