Pytanka

1.Gra ktoś z was na serverze blacktide ?? W sumie czasem jakaś pomoć może się przydać ;p

2.Jak się ma klasa Nekromanty ?? (Mam dopiero 7 lvl więc zrobić nową postać to nie problem)

3.Czy jest jakaś różnica między rasami oprócz fabuły ? Chodzi mi o to czy dana rasa ma jakieś bonusy do czegoś

4.Może macie już jakąś gildię ?

Rasy mają specjalne skille (bodaj elitarne, ale że nie mam GW2 i nie gram to moja wiedza opiera się tylko na przypuszczeniach i zasłyszanym info), z których można korzystać na WvWvW i PvE (na sPvP skille rasowe nie działają).

1. Od czasu do czasu gram.

2. Nie wiem gram guardianem.

3. Są skille rasowe do użytku tylko w PvE i WWW

4. Jest masa gildi trzeba tylko poszukać.

1. Serwer Blacktide to nieoficjalny serwer polski, także Polaków znajdziesz tam od groma.

2. Nekromanta do momentu w którym grałem sprawdzał się bardziej na pve, niż pvp. Ale od tamtego czasu weszło sporo updatów, więc coś mogło się zmienić.

3. O ile mi wiadomo to nie, bynajmniej nie zauważyłem.

4. Polskich gildii jest od groma, napisz w jakimś mieście na chatcie, że szukasz gildii (tylko bez spamu), na pewno ktoś Cię zaprosi.

Necro jest dosyć mocną postacią, zarówno w PvE jak i PvP, dzięki "drugiemu życiu". Z tego co widziałem build Minion Master na daggery jest najskuteczniejszy w PvP, w PvE build staff cond.

Miniony w Pvp moim zdaniem nie są tak mocne. Najlepiej zastanów sie czy pójdziesz w powera czy bedziesz wolał build polegający na kondycjach i również uważam ze necro bardzo dobrze sie do tego nadaje. Plusem jest też duża przeżywalność dzięki ds.

1. Gram

2. Sam gram nekro i jadę pod kondycje i zarówno w pve jak i pvp jest nieźle.. (aczkolwiek na razie testuje)

3. Skille rasowe

4. Zapraszam do Zakonu Feniksa (http://mmorpg.org.pl...2-zakon-fenixa/).

Jak w czymś pomóc śmiało pisz "XarduneK"

Możesz ze mną zacząć od początku. Pisz do Wojmir Slav, gram akurat guardianem. Zapraszam co gildii Consequences http://consequences.pl/

Aktualnie gram thiefem lvl 16 a kombinacja broni to sword+pistol nawet fajnie się gra, a słyszałem, że thief w pvp jest dobry :P.

Podaj nick/nicki pod jakimi cię szukać. W razie czego możesz mi zadawać pytania, gram od pre-orderu, więc wiem trochę o GW2 ;)

1.Ja gram na Blacktide jak i wiekszosc polakow. Norn Ranger 80LVL niedawno wbity.

2. Necromanta? Dla mnie ciekawa postac i moze sobie bede robic takowa. Na Gw2Codex masz opisy buildow. Chociaz widzialem kilka sposobow gry ta postacia ale nie wiem czy jest latwa.

3.Fabuła na wszystkich postaciach jest prawie taka sama. No to zalezy jaka sciezke sobie wybierzesz, no i ten poczatek jest w sumie taki sam dla kazdej rasy z osobna. Wszystko rozbija sie o to co wybiera sie przy tworzeniu postaci. Skille postaci sie od siebie roznia troszke.

4. Osobiscie bylem w kilku gildiach i jedne sa dobre inne zle, a inne to nawet nie zwracaja na nic uwagi.

Sam jestem w ZFx i jest to ciekawa gildia bo codziennie widze ogloszenia na Dungeony czy WvW / Spvp.

1.Gra ktoś z was na serverze blacktide ?? W sumie czasem jakaś pomoć może się przydać ;p

2.Jak się ma klasa Nekromanty ?? (Mam dopiero 7 lvl więc zrobić nową postać to nie problem)

3.Czy jest jakaś różnica między rasami oprócz fabuły ? Chodzi mi o to czy dana rasa ma jakieś bonusy do czegoś

4.Może macie już jakąś gildię ?