Pytanko do weteranów

Pytanie do veteranów jak to się robi questa cadwella silver - musze robić każdy quest z instancji (co do 1 ) by potem przejść na kolejna instancje z 5 czy wystarczy że wbije odpowiedni vet lv ? Ewentualnie grind no mobach,a może to grind się bardziej opłaca ?

Witam, w Cadwell Alamanach masz zapisany każdy main quest każdej lokacji, czyli nie musisz robić żadnych pobocznych, a te główne quest, które dają skill point w almanachu masz zapisane w jakiej lokacji są te questy. Ważne jest żebyś robił je chronologicznie, ponieważ po zrobieniu pierwszego odpala Ci się możliwość wzięcia kolejnego. Pozdrawiam.

Istnieją może jakieś addonu do tego ?

http://www.esoui.com/downloads/info1022-QuestMap.html

Przy czym w ustawieniach mapy zaznaczasz, żeby pokazywało Ci tylko Cadwell's Almanac. Ja tak zrobiłem a resztę veteranów grindowałem w Rkindaleft.

Ściągnij Miniona będzie prościej to progra do wyszukiwania i instalacji addonòw powiem szczerze, że to must have jest ;)

Polecam sprawdzić ten Link.

Pytanie do veteranów jak to się robi questa cadwella silver - musze robić każdy quest z instancji (co do 1 ) by potem przejść na kolejna instancje z 5 czy wystarczy że wbije odpowiedni vet lv ? Ewentualnie grind no mobach,a może to grind się bardziej opłaca ?