Pytanko dotyczące drugiego konta

Witam, mam jedno konto na battle.net z D3, Wowem. W Wow'ie mam spory poziom doświadczenia lecz nie uśmiecha się płacenia 70zł za dwa miesiące. Chciałbym pokombinować z RAF'ami lecz mam pierwsze konto ustawione na Polskę i nie mam możliwości aktywacji tego właśnie RAF'a. Czy jak zrobię drugie konto na którym bede mógł aktywować RAF'a, to będe mógł jakoś dodać dodatki które mam na pierwszym koncie na to drugie? Mam Mists of Pandaria, a nie chce kupować znowu ich :S

bedziesz musial kupic.

Jak wyżej, będziesz musiał kupić. Co do rafów. Nie polecam, kolega ostatnio płacił rafami z gwarancją, czyli za każdym razem gdy mu usunęli to gościu mu zwracał. Przez ostatni tydzień, codziennie mu usuwają rafa, tak samo innemu koledze. Teraz już nie grają na rafach tylko płacą normalnie, tobie też to polecam, 1zł dziennie odłożyć to chyba nie majątek.

Rafy, po zmianach jakie wprowadzil blizzard są mniej opłacalne nawet te z gwarancją. Dlaczego ? Bo nawet jak ktoś Ci zagwarantuje tą usługę poraz kolejny to możesz wyłapać bana na konto( powód: Nieprawidłowości w płatności)Oni po prostu widzą kto płaci rafem kto nie. Co do łączenia kont. Konta muszą mieć te same dane, także nie da rady połączyć konta np Polski z Wielka Brytanią itd itp.

Dlatego polecam płacić normalnie jeżeli chce się grać na globalnym serwerze.

Dziękuje, czyli zostaje jednak przy normalnych płatnościach :)

Witam, mam jedno konto na battle.net z D3, Wowem. W Wow'ie mam spory poziom doświadczenia lecz nie uśmiecha się płacenia 70zł za dwa miesiące. Chciałbym pokombinować z RAF'ami lecz mam pierwsze konto ustawione na Polskę i nie mam możliwości aktywacji tego właśnie RAF'a. Czy jak zrobię drugie konto na którym bede mógł aktywować RAF'a, to będe mógł jakoś dodać dodatki które mam na pierwszym koncie na to drugie? Mam Mists of Pandaria, a nie chce kupować znowu ich :S