Pytanko Hack n Slash

Witam , mam do was pytanie czy znacie grę hack ' n ' shash (rpg) której nie da się przejść ? znaczy da się ale chodzi mi o system podobny do D3 czy Torchlight 2

To znaczy...W d3 dobiłem 60 , przeszedłem grę na wszystkich poziomach trudności ale cały czas mogę grać moim monkiem , bić się na pvp czy szukać coraz to lepszego eq :)

To samo w torchlight 2 :)

Znacie takiego hack n slash bo serio nudzi mnie granie w 4 te same gry ... :)

(to nie jest do "szukam mmo" , po prostu się pytam)

A Path of Exile, sprawdzałeś?

nie chce gry Online , lubię grać solo :)

Jeśli nie przeszkadza ci fakt podłączania się do internetu żeby zagrać, to... Path of Exile. Odnośnie posta powyżej - nikt nie zabroni ci grać solo, wtedy jedyna interakcja z ludźmi to globalny czat oraz ekran miasta, nikt nie każe ci grać w grupie zresztą z tego co wiem. A mapki później pozwalają na grę w nieskończoność :) [jeśli się mylę to niech ktoś poprawi.]

Słyszałem, że dobry H'n'S to Titan Quest - sprawdź :P

Sacred

Pozdrawiam.

Tak jak kolega wyżej Titan Quest oraz Sacred(ale tylko 1 część) to bardzo mocne i genialne gry dla każdego fana.

PoE grałem i dla mnie to gówniana gra...

Titan Quest także , ale odstrasza mnie ten kijowaty klimat tak samo jak w sacred , kupiłem 1 oraz 2 i jedyne co zrobiłem to oddałem koleżance za buziaka...

van helsing, zaaajebisty, nowy hns, po nowym patchu jeszcze lepszy

Van-Helsing-UI.jpg

Guru , dzięki Ci wybawco :) Niesamowity klimat o moim ulubionym bohaterze , pobieram , temat do zamknięcia.

Jeżeli nie przeraża cię grafika z lat 90, to zagraj w Inquisitor. Nie doszedłem daleko, bo nawet po 5 minucie padałem jak długi gdzieś pod lasem więc darowałem sobie dalszą zabawę. Nie wiem, może już nie potrafię grać w takie PRGi ale zawsze można spróbować.

Jak pograsz trochę to możesz napisać czy była trudna faktycznie.

A ja Tobie polecę " niesamowite przygody Van helsinga " - >

The Incredible Adventures of Van Helsing

Naprawdę świetna gra. Ciężko się gra już na samym początku jak ktoś wybierze najtrudniejszy poziom trudności :)

A ja Tobie polecę " niesamowite przygody Van helsinga " - > The Incredible Adventures of Van HelsingNaprawdę świetna gra. Ciężko się gra już na samym początku jak ktoś wybierze najtrudniejszy poziom trudności

3 posty powyżej poleciłem mu to samo

Na prośbę autora, zamykam.

Witam , mam do was pytanie czy znacie grę hack ' n ' shash (rpg) której nie da się przejść ? znaczy da się ale chodzi mi o system podobny do D3 czy Torchlight 2

To znaczy...W d3 dobiłem 60 , przeszedłem grę na wszystkich poziomach trudności ale cały czas mogę grać moim monkiem , bić się na pvp czy szukać coraz to lepszego eq :)

To samo w torchlight 2 :)

Znacie takiego hack n slash bo serio nudzi mnie granie w 4 te same gry ... :)

(to nie jest do "szukam mmo" , po prostu się pytam)