@ OFFTOP
Nie wiem czego chcecie od blacktide...od dawien dawna nie widziałem trollingu czy innego debilizmy na /map, czy /say, praktycznie sam angielski na czacie (poza reklamami gildii), sam już od dawna polskiego języka na /map, czy /say nie używałem. Ludzie jacyś tacy...mili? Być może to ja mam szczęście i udaje mi się uniknąć takich ludzi. Guild Wars 2 ma bardzo dobre community, nie jest to oczywiście poziom EvE online, niemniej dają radę, nawet polska społeczność.
@TOPIC
Jeżeli będziesz szedł z niedoświadczoną grupą na dung to spodziewaj się wipów, gra strasznie nie lubi ludzi, którzy nie potrafią używać dodge
.
Edit up
Dwa tygodnie to opcja hardkorowa, wbicie 80 poziomu dla człowieka, który wie co i z czym się je to kwestia 4-5 dni (nawet krócej jak ma się wsparci i można część leveli wbić na crafcie, na crafcie oplaca sie wbijac poziom 60 wzwyż, wcześniej jest to nieopłacalne). Farma CoFa przez conajmniej 10 dni (przez diminishing return opłaca się robić cofa max 2 razy dziennie, 2x2 pathy to około 180 tokenów, na cały set potrzeba gdzieś 1300, do tego broń 390 dwuręczna, 300 axe,mace, scepter, pistol itd, 180 warhorn, focus etc)