Witam chcialbym sie dowiedziec czy mozna zrobic stream z gry ale np: dla wybranych osob? Np: chcialbym cos pokazac znajomym ale nie chce zeby tylko oni mogli wejsc na kanal. Nie wiem czy na jakim kolwiek serwisie jest taka opcja?
Pytanko priv stream
Odpal grę w oknie i daj przekazywanie obrazu na Skype. Rozmowa ->Udostępnianie ekranów... .
Tylko, że do udostępniania obrazu na skypie potrzebny jest premium czy tam jakiś abonament.
bardziej mi chodzilo o udostepnienie dla 10 osob to ze na skype moge pokazac obraz z mojego kompa to wiem.
Jeżeli naprawdę myślisz, że ktoś wejdzie na kanał kogoś kto stremuje po raz 1 i jeszcze z 10 osobami go oglądającymi(kiedy takich kanałów na twitch jest multum...) to się grubo mylisz. Jest opcja streamu zastrzeżonego, ale to tylko mogą robić osoby, które maja opcje subskrypcji. Masz do wyboru:
1) Robisz stream publiczny,
2) "Streamujesz" każdej osobie po kolei na Skype,
3) Nagraj to co chcesz streamować, wrzuć na YouTube, zastrzeż jako film prywatny i porozsyłaj im linki.
Poza twitchem jest conajmniej 8 stron na ktorych mozesz streamowac (wg programu do streamowania OBS), sprobuj moze w tym kierunku zadzialac. Poza tym jak ustawisz, ze nie streamujesz jakiejs konkretnej gry, szansa, ze przypadkowa osoba wejdzie spada jeszcze bardziej
Tak, wystarczy że ustawisz że w niec nie grasz. Wtedy nie będziesz nigdzie widoczni. Tylko przyjdzie info do osób które dały Ci followera
Witam chcialbym sie dowiedziec czy mozna zrobic stream z gry ale np: dla wybranych osob? Np: chcialbym cos pokazac znajomym ale nie chce zeby tylko oni mogli wejsc na kanal. Nie wiem czy na jakim kolwiek serwisie jest taka opcja?