Pytanko Raiderz

Cześć ,

szukam , szukam i znaleźć nie mogę .

Czy możecie mi powiedzieć czy Raiderz jest grą nastawioną na PT czy bardziej solo ?

Czy da się łatwo znaleźć ludzi i grać w party bez przeszkód ?

Czy bez pt nie da się w to grać ?

Strasznie mi zależy na odp. a ściągnąć nie mogę na razie i dziękuje za odp. ;)

Bardziej Pt, tak da się dać spokojnie solo, oczywiście są questy z inst i tu musisz sobie znaleść składy. Łatwo się znajduje oczywiście łatwiej mają healerzy i tankowie ale dps tez szybko pt ogarnie.

Poki co moj lvl jest nisko, nawet bardzo (14), ale...

-da sie grac solo i poki co pomniejsze bossy byly do zsolowania, wiec da sie

-ale jako ze o party latwo i to bardzo, nie oplaca sie ich farmic solo (po matsy do ubarnka)

Czyli - solo da sie na niskim lvl zrobic wszystko, tylko... nie ma sensu, skoro jest duuuzo ludzi chetnych do zrobienia tego samego co ty.

Ok ściągnąłem właśnie i mam ostatnie pytanie :

mam neta 1,5 mb ( rzeczywista prędkość ) i chcę grać na serverach PWE bo ponoć są lepsze niż wersja EU gameforge i tu jest moje pytanie czy lepiej grać na east czy west ? Bo patrząc na forum wszyscy bardziej chwalą West i jest tu więcej gildii które rekrutują z forum ale wyniki ankiety wskazują na East z innego tematu . Który w takim razie lepiej server wybrać ? I czy mój internet nie bd stanowił problemu ?

Poki co moj lvl jest nisko, nawet bardzo (14), ale...-da sie grac solo i poki co pomniejsze bossy byly do zsolowania, wiec da sie-ale jako ze o party latwo i to bardzo, nie oplaca sie ich farmic solo (po matsy do ubarnka)Czyli - solo da sie na niskim lvl zrobic wszystko, tylko... nie ma sensu, skoro jest duuuzo ludzi chetnych do zrobienia tego samego co ty.

to nie byly bossy :)tylko mozna je nezwac elitkami albo mini bossami zreszta zobaczysz goblin golema :)on tez nei jest jakims bossem ale w porownaniu do ff czy tq jest bardzo silny

Ja mam na razie 15 i jestem Solo player. Nie przepadam za party i wgle. Wszystkie bosy dotychczasowe ubiłem sam. Ale tera jest coraz ciężej i trzeba było mi party na Golema bo bym go za cholerę nie ubił. Więc Bardziej nastawione na party nie ma co. Z każdym lvlem coraz mocniejsze moby i Bosy.

ja solo wbilem juz 26 wiec to nie problem

Dzięki za odp. ale o tu już pytałem czy mogę liczyć w końcu na odp. na pytania obecne ? Gdyż nie mogę zacząć grać dopóki nie dostane odp. ... :(

sluchaj nie wiemy jakiego masz providera zobacz zagraj wbij sobie 5 zobacz jak jest na obu i tyle inaczej sie nie dowiesz

To gdzie bd miał mniejszy ping na west czy na east ? ...

i tak btw co to jest provider?

30 wbity. Jak chcesz coś szybko osiągnąć to tylko pt ale tak czy owak będzie konieczne. Zapraszam na West, nasza gildia rekrutuje.

Nie wiem czy to ma znaczenie. West czy east, tak czy siak serwer amerykański. Idź na East. Chyba bliżej. Sam tam gram. Provider to dostawca. W jakim kontekście to jest napisane, to nie powiedziałeś.

Nie wiem czy to ma znaczenie. West czy east, tak czy siak serwer amerykański. Idź na East. Chyba bliżej. Sam tam gram. Provider to dostawca. W jakim kontekście to jest napisane, to nie powiedziałeś.

Nie rozumiem o jaki kontekst Ci chodzi zadałem pytanie #4 ,a dostałem odpowiedzi na pytania wcześniejsze i cała dyskusja się o tym zrobiła kiedy ja przez cały dzień czekałem na tą właśnie odp. ;)

Ponoć na 15 lvl można zresetować skile, ale za darmo ?

tak z misji dostajesz 2x takie książeczki ;p ( misja na 12/13 lvl )

ja solo wbilem juz 26 wiec to nie problem

Jeżeli zrobiłeś Garden lub Catacumby solo to gratuluję bo na 26lv bez clera się tego zrobić nawet nie da*

Ewentualnie garden ale też mało prawdopodobne*

Cześć ,

szukam , szukam i znaleźć nie mogę .

Czy możecie mi powiedzieć czy Raiderz jest grą nastawioną na PT czy bardziej solo ?

Czy da się łatwo znaleźć ludzi i grać w party bez przeszkód ?

Czy bez pt nie da się w to grać ?

Strasznie mi zależy na odp. a ściągnąć nie mogę na razie i dziękuje za odp. ;)