Witam. Mam pytanie do redaktorów serwisu: mianowicie czemu Wasz serwis wygląda na tak bardzo stronniczy w kategorii gier MOBA (Albo Action RPG - nieważne)?
Czemu prawie codziennie w newsach czytam, że ,,nie jest to forum o grach MOBA, ale..." i dostaje garść informacji tylko i wyłącznie o League of Legends? Zapominacie o innych dużych tytułach tego typu: Heroes of Newerth czy Dota 2, w której temacie kilka dni temu, aż głowa bolała od info podczas, gdy zwykły nie znający się user niczego się o niej nie dowiedział (Pomijam dwa screeny wstawione dość późno kiedy to już kolejne 3/4 były dostępne w sieci dla ludzi interesujących się), a czy to właśnie o pokazanie rynku i przedstawienie gier graczom Wam chodzi?. Tak samo w przypadku podsumowania Gamescomu, gdzie o wiele większą atrakcją dla ludzi tam obecnych była właśnie Dota 2 a nie nowy tryb Dominion (Nawet w komentarzach ktoś zwrócił na poruszany przezemnie temat uwagę, gdzie spotkał się z odpowiedzią ,,Napisz sam podsumowanie" czy coś w tym stylu od autora) - Niestety przeczytałem tylko o Dominion + 30 minut gameplay'u a przecież kilka scen obok ludzie grają o milion dolarów w podobną grę (Nie piszcie, że nie wiem bo sam tam byłem, sam próbowałem i sam widziałem WSZYSTKO). Od razu zaznaczam, że nie trafia do mnie argument, że ,,na tym forum popularne jest League of Legends" bo to nie forum League of Legends, ani ,,Fanboy Doty bla bla bla", bo mi zależy tylko na rzetelności serwisu, ponieważ sam wchodzę tutaj codziennie i czytam wszystkie nowinki tu zawarte.
Liczę na konkretną odpowiedź, pozdrawiam wszystkich