Siema all. Mam takie oto pytanie , kupiłem sobie battlechest i pograłem prawie miesiąc. Już niedługo będzie 70 więc pora na nowy dodatek i teraz się pojawia moje pytanie , czy jeszcze warto inwestować w WoWa ? Wychodzi tyle nowych gier , czy WoW nie zrobi się pusty ?
Pytanko
Siema all. Mam takie oto pytanie , kupiłem sobie battlechest i pograłem prawie miesiąc. Już niedługo będzie 70 więc pora na nowy dodatek i teraz się pojawia moje pytanie , czy jeszcze warto inwestować w WoWa ? Wychodzi tyle nowych gier , czy WoW nie zrobi się pusty ?
Ale pytanie. Jesli fajnie Ci sie w niego gra, to graj dalej. WoW na pewno nei zrobi sie pusty
Dokładie, może teraz troche graczy odeszło głownie z powodu dodatku Cata ale po MoP pewnie troche wroci
wow został godnym następcą ultimy online więc nie ma się co martwić , do 2014 roku nie widzę innej gry która mogła by z nim konkurować więc smiało wow .
Jedynym zagrożeniem dla WoW'a był SWTOR. Jedyna nadchodząca gra godna uwagi to GW2, lecz wątpie by coś mu zrobił, ponieważ są to 2 inne style rozgrywki.