Q6600 z GTX 660

Witam :) Mam pytanie do speców sprzętowych. Czy ktoś orintuje się jak mniej więcej jak zachowywać się będzie karta graficzna GTX 660 z prockiem q6600 oraz 4 gb ramu? Dokładnie chodzi mi o to czy dany sprzęt da radę przynajmniej przez następny rok z uruchmieniem i w miare wydajnym graniem?? Nie ukrywam, że chciałbym odpalić BF4 ale i również w poprzędną odsłone serii chciałbym troszeczkę popykać i głównie chodzi mi o to czy będzie mi to dane z takim sprzętem, przynajmniej na średnich ustawieniach :P Z góry dziękuje za pomoc :)

Kręć Quada i jeszcze pogiercujesz :)

ja bym zmienil procka jak taka karta wchodzi w gre zeby wykorzystac jej caly potencjal

wytapane przy uzyciu mojego tableta

Q6600 w rewizji G0 się dość przyjemnie kręci, w zależności od zasilania płyty głównej i chłodzenia możesz wyciągnąć 3.2-4.0GHz i wtedy jeszcze ten procek ci pociągnie niejedną nową grę na maksa, choć powoli radziłbym przymierzać się do zmiany, bo to jednak stara technologia.

Z tego co czytałem to gtx660 ma problemy z wydajnością w niektórych grach które powinna pociągnąć.

Witam :) Mam pytanie do speców sprzętowych. Czy ktoś orintuje się jak mniej więcej jak zachowywać się będzie karta graficzna GTX 660 z prockiem q6600 oraz 4 gb ramu? Dokładnie chodzi mi o to czy dany sprzęt da radę przynajmniej przez następny rok z uruchmieniem i w miare wydajnym graniem?? Nie ukrywam, że chciałbym odpalić BF4 ale i również w poprzędną odsłone serii chciałbym troszeczkę popykać i głównie chodzi mi o to czy będzie mi to dane z takim sprzętem, przynajmniej na średnich ustawieniach :P Z góry dziękuje za pomoc :)