QQi i C9 - Osobiste odczucia, buildy, pogadanki

Cześć Wszystkim.

Jako, że gra C9 nie jest mi obca oraz gram w nią kiedy tylko mam czas, postanowiłem że założę tutaj taki temat. Wszystko co zostanie napisane tutaj, tj w tym temacie, będzie tylko i wyłącznie opinią moją i moimi osobistymi odczuciami, czy przemyśleniami na temat tej gry. Już od razu na wstępie pragnę zaznaczyć że wszelki trolling jak ukazywanie braku szacunku do innego użytkownika, czy też kreowanie niepotrzebnej atmosfery będzie raportowana i mam nadzieję że skutecznie zwalczana oraz nagradzana. Nie będę tolerował także karmienia. Temat ten ma na celu tylko i wyłącznie pomoc przy wyborach, tych niezdecydowanych graczy C9.

c9logonobg.png

Jako że na samym początku (mowa tutaj tylko i wyłącznie o OB wersji EU, z którego obrębu zawartość tematu nie powinna odbiegać) zacząłem grać Assassinem, postaram się zaprezentować build który ułożyłem sam oraz wszystkie skille tej klasy.

Assassin build pure crit (and str):

qqispvpassassinbuildpur.png

Opisy:

qqisopisassassinskillso.png

Wkrótce Shadow(!)

Nie chcę żadnych poprawek buildu bo jakaś osoba ma tak, a inna jeszcze inaczej. W temacie tym będą moje przemyślenia i moje buildy. Jeśli komuś to nie pasuje nie musi udzielać się w tym temacie i korzystać z moich opracowań. Buildy są bazowe czyli to co być powinno, buildy nie są na full pkt, więc zawsze można dodać coś w zależności od zapotrzebowania.

Ja może gram shadowem (4x lvl) ale powiem że już niektóre skille chyba błędne :/

1. Chain strike - szybki atak zadaje dosyć dużo dmg, czemu 0?

2. Bomber shot- powinien być na 1 lvlu bo powala wroga na ziemię

3. Poison dart - chociaż na 1 lvlu powinien też być, stunuje wroga na tą 1-2 sek (co pozwala do niego dojść)

4.Hide,Turn slash,Flying shatter kick- czemu all max? Hide nie jest bardzo przydatne w pvp, turn slash... nie znam chwili w której może się bardzo przydać :/(chyba że dałeś tylko dla double turn slasha), flying shatter kick... tu mam mieszane uczucia bo jednak ma dosyć dmg to się nie czepie ^^

5.Envenom - to MUSI być na max!!! Ja mam to na 7 lvlu i dodaje ok 130 dmg na pvp, a to ogromny dodatek, bo do prawie każdego skilla to dodaje dmg

6. Force bomb - czy to nie ten wkurzający atak co przyciąga gościa a potem wybucha po 2 sec? to chyba też na max powinno być :/

@ xMort Chain Strike, personal preference jedni biorą, drudzy nie, więc może być 0

Bomber shot to tzw Must-have, wiele osób także maksuje (imo i scout i ranger i sin powinni mieć max dla WIELKIEGO burn + powalenie, a CD nie jest złe :P)

@xMort turn slash na 1, a większość idzie w double turn slash, super rzecz ze względu na invincible-frame.

Tak ogólnie : Crouch 1, ok, warto pakować więcej dla mniejszego CD, ale dobrze, że jest :)

Mp nie może być 0, nie starczy MP na PvP :) (optimum zależne od akcesoriów i stylu gry)

Ogólnie spoko, mogłeś tylko napisać ile SP zostało :))

Fajnie, fajnie. Czekam na build dla Shadowa :D.

Cześć Wszystkim.

Jako, że gra C9 nie jest mi obca oraz gram w nią kiedy tylko mam czas, postanowiłem że założę tutaj taki temat. Wszystko co zostanie napisane tutaj, tj w tym temacie, będzie tylko i wyłącznie opinią moją i moimi osobistymi odczuciami, czy przemyśleniami na temat tej gry. Już od razu na wstępie pragnę zaznaczyć że wszelki trolling jak ukazywanie braku szacunku do innego użytkownika, czy też kreowanie niepotrzebnej atmosfery będzie raportowana i mam nadzieję że skutecznie zwalczana oraz nagradzana. Nie będę tolerował także karmienia. Temat ten ma na celu tylko i wyłącznie pomoc przy wyborach, tych niezdecydowanych graczy C9.

c9logonobg.png

Jako że na samym początku (mowa tutaj tylko i wyłącznie o OB wersji EU, z którego obrębu zawartość tematu nie powinna odbiegać) zacząłem grać Assassinem, postaram się zaprezentować build który ułożyłem sam oraz wszystkie skille tej klasy.

Assassin build pure crit (and str):

qqispvpassassinbuildpur.png

Opisy:

qqisopisassassinskillso.png

Wkrótce Shadow(!)

Nie chcę żadnych poprawek buildu bo jakaś osoba ma tak, a inna jeszcze inaczej. W temacie tym będą moje przemyślenia i moje buildy. Jeśli komuś to nie pasuje nie musi udzielać się w tym temacie i korzystać z moich opracowań. Buildy są bazowe czyli to co być powinno, buildy nie są na full pkt, więc zawsze można dodać coś w zależności od zapotrzebowania.