Quaqqan ukradł mi rower - spvp

Gildia ,,Quaggan Ukradł Mi Rower" rekrutuje. Pomóż nam go odzyskać .Profil gildii z naciskiem na Spvp zapraszamy do nas , posiadamy Ts3 ( razem z glida SA i BTO ) reprezent wymagany tylko podczas gry spvp, tak samo aktywność na ts.Zapraszamy.

Info in game:

Tadeusz.3042 lub MathiSk.8240

primelek co to ma być? :D

mod_ico.png
Słowne ostrzeżenie za offtop

~Leman

Wszedłem na ten temat aby się dowiedzieć "Jak ukradli mi rower".

mod_ico.png
Słowne ostrzeżenie za offtop

~Leman

Przyjmujecie każdego? Jesteście no-life'ami czy gildia casaul sPvP, bez nacisku na 5 meczy w jednym dniu?

Ludzi po mutacji raczej:D casual sPvP. Po prostu masz ochotę pograć,pytasz się ludzi z gildii czy chcą,ale miło byłoby pograć kilka meczyków w tygodniu. Co do spvp serwer nie ma znaczenia. Jednak osobiście gram wvw i spvp. Póki co wszyscy członkowie są z SFR,ale jak pisałem z spvp nie ma komplikacji z tego co pamiętam:)

Witam. Gildia jeastawiona na sPvP jak już zaznaczył mój przedmówca. Jesteśmy gotowi przyjmować wszelakich ludzi co mają dryk do pvp. W przyszłości mamy zamiar stworzyć stałe ekie ipy na turnamenty. Zapraszamy serdecznie. Oczywiście nie musicie ciagle reprezentować naszej gildi to oznacza , że możecie pozostać w gildiach pve a jednocześnie bawić się z nami na pvp .

Temat powinien byc w gildie/ klany..

Na Desolation gram. Gildia jest tylko na jeden serwer, bo reprezentowac mozna swoja gildie grajac na innym serwerze niz wszyscy? Jesli nie to w sumie moge dolaczyc sie. Nie wiem jak z czasem na PC u mnie bedzie bo teraz szkola, kurs c++ ale mysle, ze dam rade.

Można reprezentować gildie,po prostu nasza gildia ma nazwe "Nazwa gildia:SFR",a twoja będzie:"Nazwa gildii:Desolation".

Temat powinien byc w gildie/ klany..

Ludzie zainteresowani guild warsem będą wchodzić w ten dział. Poza tym twój post jest z lekka nie na temat. Zawsze musi się jakiś doczepić,bo mu maści na ból d*py nie dostarczyli.

Gildia ,,Quaggan Ukradł Mi Rower" rekrutuje. Pomóż nam go odzyskać .Profil gildii z naciskiem na Spvp zapraszamy do nas , posiadamy Ts3 ( razem z glida SA i BTO ) reprezent wymagany tylko podczas gry spvp, tak samo aktywność na ts.Zapraszamy.

Info in game:

Tadeusz.3042 lub MathiSk.8240