Mialem od niego kupic konto sure 70lvl umowa kasa konto kasa dalem kase a on sie wylogowal swiadkiem jest moj wujek ktory gra ze mna i ma nick bozzzzzzzz QueMee to zlodziej i szczegulnie falszywy kolega przekazujcie dalej na inne fora pozdrawiam
QueMee na metinie 2 samos to złodziej
takie coś robi się przez allegro.... sam jesteś sobie winien
jaka umowa? Na slowo?
Jak ktos sie wymienia na slowo to wcale mi go nie zal.
Serio??? I wujek Ci nie powiedział, że takie wymiany to powinno się robić przez Allegro?
SIĘ ma 12 lat to tak jest.
Wcale mi Ciebie nie zal. Kto normalny w taki sposob trejduje oO
PS. Wujek Ci nie powiedzial, ze pisze sie "szczególnie"?
Umowa słowna też umowa. Niestety rozmowa na czacie w grze nie wystarczy ^^ Gdybyś miał nagraną rozmowę taką twarzą w twarz czy też telefoniczną jest to do odzyskania a teraz to sory. Jesteś sobie sam winien
Allegro dopuszcza handel od iluś lat, no i dobrze bo dzieci by płakały.
Nie wiem czy głupszy jesteś ty, czy twój wujek który nie zauważył niebezpieczeństwa w ofercie.
Swoją drogą kupowanie i wymiana postaci jest zabroniona.
Dzieci są naiwni jak dorośli, a dorośli są naiwni jak dzieci.
Ohohoho, polecieliście.
takie wymiany się odbywały a i allegro tu niewiele pomoże, sprzedaż kont jest zakazana tak czy siak. W każdym razie, lecicie po naiwności i pokazujecie paluchem a chłopaczyna miał po prostu pecha i rozżalony próbuje "zepsuć opinie" tego nieuczciwego handlarza pikselem. A i jego wujka nie znacie, nie wiecie jak sprawa wyglądała to sobie dajcie na wstrzymanie. Wojownicy moralności i zdrowego rozsądku
To, że nie myślisz to raz
To, że sprzedaż kont jest nielegalna to dwa
To, że masz ból d*py przez swoją naiwność to trzy
Nauczkę masz na przyszłość i tyle
Allegro dopuszcza handel od iluś lat, no i dobrze bo dzieci by płakały.Nie wiem czy głupszy jesteś ty, czy twój wujek który nie zauważył niebezpieczeństwa w ofercie.Swoją drogą kupowanie i wymiana postaci jest zabroniona.Dzieci są naiwni jak dorośli, a dorośli są naiwni jak dzieci.
Tys nie lepszy, UJ Cie obchodzi jego wujek. Moze za to wyplacilby Ci strzala w morde? A moze jest chory i chlopakowi zrobilo sie przykro?
W tym wypadku nic nie usprawiedliwia Twojego chamstwa
Mialem od niego kupic konto sure 70lvl umowa kasa konto kasa dalem kase a on sie wylogowal swiadkiem jest moj wujek ktory gra ze mna i ma nick bozzzzzzzz QueMee to zlodziej i szczegulnie falszywy kolega przekazujcie dalej na inne fora pozdrawiam