Questy The Secret World

Niedawno zacząłem grać, dopiero opuściłem blue mountain i trafiłem do Egiptu. Lecz pod wszystkimi questami pisze "devastating". Czy powinienem wrócić do Blue Mountain i zrobić więcej questów? >.>

Poziom trudności questa odnosi się do tego, jakie wyposażenie MOŻESZ w danej chwili nosić, a nie jakie nosisz. Więc powinieneś po prostu podexpić.

Jeżeli zostały Ci jakieś questy w New England, to zrób je wszystkie. Naprawdę warto, czasami jest nawet fajny gear za nie.

Jeżeli zrobiłeś wszystkie to podłącz się pod kogoś kto expi na lotnisku czy pójdź na dunga.

Rozwijaj wszystkie minor, major i head talismans, to powinieneś wkrótce już dać radę :)

Poziom trudności questa odnosi się do tego, jakie wyposażenie MOŻESZ w danej chwili nosić, a nie jakie nosisz. Więc powinieneś po prostu podexpić.Jeżeli zostały Ci jakieś questy w New England, to zrób je wszystkie. Naprawdę warto, czasami jest nawet fajny gear za nie.Jeżeli zrobiłeś wszystkie to podłącz się pod kogoś kto expi na lotnisku czy pójdź na dunga

Chodzi o lotnisko na salomon island?

Moje zdanie jest takie. Znajdz 2-3 ludzików do pogrania bo na tym etapie bedziesz sie meczyl. Gralem w 2 osoby i pewne questy byly tak trudne ze wykonanie ich graniczylo z cudem.

Tak. Na ten moment nie jesteś w stanie tam expić solo, ale często są inni gracze i masz jakiś tam % szansy na wzięcie w party.

no spoko, dzięki, dzięki :D

Niedawno zacząłem grać, dopiero opuściłem blue mountain i trafiłem do Egiptu. Lecz pod wszystkimi questami pisze "devastating". Czy powinienem wrócić do Blue Mountain i zrobić więcej questów? >.>