Witam.
Dopiero zaczynam swoją przygodę w Aionie, na razie 10 lvl Ranger i zastanawia mnie, które questy trzeba robić? Wszystkie, czy kompania wystarczy? A co z daily Q, które wymagają mentora?
Witam.
Dopiero zaczynam swoją przygodę w Aionie, na razie 10 lvl Ranger i zastanawia mnie, które questy trzeba robić? Wszystkie, czy kompania wystarczy? A co z daily Q, które wymagają mentora?
No kampania to podstawa naprawdę bez tego się nie obejdzie. Poboczne questy jak Ci pasują to czemu nie? Zawsze jakaś broń wskoczy czy cuś. A questy z mentorem też się opłacają są krótkie a dostajesz coiny za które możesz kupić dobre broni/ekwipunek.
Na samej kampani lvl nie wbijesz,musisz robić zwykłe questy.
No właśnie z tego co widzę trochę sporo tego jest i mnie przeraża
A kwestii questów z mentorem to martwi mnie tylko jego znalezienie.
LFG i szukam mentora do
Na LFG można pisać bez gold packa?
Ah to jak nie masz gp lub veterana to q z mentorem odpuść sobie.
No na razie nie mam, ale kiedyś się kupi.
Tylko że wtedy to już ty będziesz robić za mentora:D
Aha.
Najlepiej to znajdź jakiś legion, tam na pewno ludzie będą Ci pomagać z questami.
Albo szukaj na LFG ludzi piszących LF Mentee for . Mentorzy robią te questy za specjalne tokeny, więc im też na tym zależy
Olej kampanię, olej questy i do 20-25 levelu grinduj moby. Te low levelowe questy dają tak mizerne nagrody, że więcej expa wbijesz bijąc moby w tym czasie. Wyjątkowo na 18-22 masz Haramel, świetna solo instancja z mnóstwem powtarzalnych questów, które dają tonę expa.
A potem już wedle uznania. Ja tam w Aionie nigdy nie szalałem z questami, a od 25 expiłem w abyss na powtarzalnych questach lub grindując mobki, przy okazji zdobywając co nieco AP.
Serio? Zgadzacie się z Ozonkiem?
Ja ci polecam robić wszystkie questy mniej więcej dla kasy ale grindować też trza
No bo faktycznie za questy 7k-20k a za 1 mobka ubitego około 4k ;|
A kasa aż tak bardzo potrzebna? Po 15 sierpnia będzie veteran
Witam.