Witam dopiero co zaczelem grac w boi i zakazdym razem w questach postac sama dochodzila do potworow i npc ale teraz ta opcja wylaczyla mi sie jak takowa opcje wlaczyc spowrotem?
Questy
Witam dopiero co zaczelem grac w boi i zakazdym razem w questach postac sama dochodzila do potworow i npc ale teraz ta opcja wylaczyla mi sie jak takowa opcje wlaczyc spowrotem?
Wejdz w menu> quests i tam powinien byc ptaszek od tej opcji. Questy powinny byc pod Q lub J, L? W ich opisie tez beda te odnosniki do NPC'ow, wiec mozna to jakby zrobic 'manualnie'.
tyle ze w opisie niema odnosnikow...
Z lewej strony masz pokazane okienko aktywnych questów, klikasz na nazwe questa i tam masz co, gdzie, jak, itp. Było to na początku gry.
Nie wszystkie questy w BOI mają auto track, są takie gdzie trzeba poczytać gdzie iść Grałem 8 miesięcy w to i wbiłem ponad 100lv to troszkę tych questów + story zrobiłem.