Będzie krótko:Ni!@Salek: nie
Czy to może monty python holy grail ?
A jak zgadne to moge dać anime ?
Będzie krótko:Ni!@Salek: nie
A jak zgadne to moge dać anime ?
No końcu, widzę, że niewielu z Was ten film widziało, więc nadrabiać, nadrabiać!
Dobra, jest to anime, opowiadające o facecie który przechadzając się laptopem po tokio wpadł przez portal do innego "świata" gdzie planeta ma 2 księżyce, a światem rządzą magowie. Co moge jeszcze powiedzieć... gościu popyla w niebieskim dresie i po pewnym czasie staje się właścicielem gadającego miecza
The Familiar of Zero
The Familiar of Zero
tak
Ekranizacja powieści Stephena Kinga. Siedemnastoletnia licealistka jest nękana przez psychicznie chorą matkę i 'kolegów' ze szkoły. Nikt nie wie jednak, że nastolatka ma zdolności psycho-/tele-kinetyczne. Nie podam dokładnej daty premiery, ale chodzi o 70'. Podpowiem, że tytułowa bohaterka robi rozpierduche na studniowce
Carrie
Dobrze, zadajesz.
Film wojenny pokazujący bitwe amerykanów podczas wojny witnamie w dolinie Ia Drang.
Byliśmy żołnierzami
zadajesz
Jest to film, w którym ciężarna kobieta umiera w wyniku ugryzienia niezidentyfikowanej istoty. Przed śmiercią rodzi syna.
Blade?
tak, zadajesz
Będzie trochę zagmatwane, mam nadzieje, że dacie sobie radę
Film w którym Al Pacino grał geja, w jego nikczemnych planach towarzyszył mu jego brat którego sam kazał wykończyć w innym filmie, gdy jego ojcem był młodszy o siedem lat Pułkownik Walter. Film został wpisany na listę Dziedzictwa Kulturowego Ameryki. Bohatera nazywają tak samo jak jego trzeciego brata, Santina.
Zadanie specjalne?
Nie
Cruising? Łudząco podobna nazwa do Twojego nicku
@Down Arghh... A chciałem Ci się odgryźć za zdemaskowanie mojego Lomaxa
Niestety, ale również nie, jeśli nie kojarzycie filmu, to podane są tam wskazówki co do imienia bohatera i obsady, trzeba tylko skojarzyć to z innym filmem o którym wspomniałem
@Dzz również nie
Anioły w Ameryce?