Quiz filmowy

Zabawa na tych samych zasadach co quiz z grami. Zawsze można wysilic szare komóreczki.Mam nadzieje że autro poprzedniego quizu się nie obrazi... ;]

No to trzeba zacząc - film, który przez uzytkowników poewnego brytyjskiego forum, został uznany za najgorszy w historii, podpowiedź, ta produkcja zdobyła 11 oscarów.

DOWN; zgadłeś

Oczywiście, że nie ;) Forumowe gry i quizy to zawsze dobry umilacz czasu na forum.

ummm, titanic?

--------------------------------

Horror, tegoroczna halloween'owa premiera zamknie serię.

@Cree,

dobrze, zadajesz.

Piła?

--------

Al Pacino i Robert De Niro odmówili udziały w tym filmie, Marlon Brando nie chciał uczyć się kwestii na pamięć, przytył. Martin Sheen podczas nagrywanie sceny gdzie grał pijanego, pijanym był. The Ride Of The Valkyries nigdy wcześniej nie brzmiało tak dobrze.

@Decok

Dokładnie, zadajesz.

Czas Apokalipsy.

Decokowi sie nie pali, wiec ja zadam, aby gra ruszyla z miejsca.

Glownym bohaterem jest mlody chlopak, ktory niczym Alicja, podaza pewnej nocy za demonicznym krolikiem. Jak sie okazuje, krolik uratowal chlopaka przed tragiczna smiercia. Od tej chwili zycie bohatera zmienia sie, okazuje sie, ze postanowiny zostaje przed waznym wyborem, gdzie obie drogi maja swoje plusy i minusy. Wszystko przypomina zabawe jakiegos okrutnego boga- deus ex machina.

Donnie Darko.

Tak, dajesz nastepny.

Bohaterem filmu jest Polak, który walczył w wojnie. Walczył po stronie amerykanów z żółtkami.

Bohater ukazany jest jako wiekowy weteran, który jest rasistą, pesymistą i straszną marudą. Umarła mu żona, przez co jest samotny, zbiegiem okoliczności jego nowymi sąsiadami są znienawidzone żółtki < chinole, japońce jak tam chcecie > .

Podejrzewam, że ułatwiłem dość mocno rozszyfrowanie dla kogoś kto oglądał film.

Gran Torino?

Brawo. ; ) Jak dla mnie świetny film. < chlip >

No to jedziecie następne.

Do szpitala dla obłąkanych trafia mężczyzna zatrzymany przez policję w metrze. Twierdzi, że jest kosmitą. Tytuł filmu jest jednocześnie nazwą planety, z której pochodzi.

K-Pax, znam i bardzo lubie, wiec nie czekam na potwierdzenie, bo jestem pewien, ze tytul jest wlasciwy.

Film uznawanego za jednego z najwybitniejszych rezyserow swiata. Dramat wojenny z genialnie zrealizowanym szkoleniem. Ksywki zolnierzy:

Joker, Cowboy, i tak dalej.

full metal jacket, chyba to to i pamietam jak sie dziwiłem jak widziałem ten film na tvn 7 lub tvn z napisami ^^

Zgadza sie, dajesz nastepny film :).

Film opowiada o projekcie stworzonym przez japonie która raz do roku wysyła na bezludną wyspe losowo wybrane liceum by tamci przez 3 dni sie tłukli. Żywy może wyjść tylko 1.

Battle Royale?

Dokładnie dawaj nastepny film.

Będzie krótko:

Ni!

@Salek: nie :)

Kung Fu Panda ? : D

Mam prośbę, może nie na temat, ale bardzo bym prosił o pomoc. Mianowicie chciałbym by ktoś kto zna nutkę w filmiku, którego link dam dał mi tytuł.

Nutka zaczyna się w 9 minucie, bardzo proszę o pomoc.

http://www.youtube.com/watch?v=sVdM7vMb-Wk

Prośbę zamieszczam tutaj, bo to temat o filmach, więc wydaje mi się, że ktoś się znajdzie.