Quiz filmowy

Spaghetti-western z 1968r.Film opowiada o Dzikim Zachodzie, w którego świat wkracza powoli postęp (koleje)

@down-niet

Logic-nie

Spaghetti-western z 1968r.Film opowiada o Dzikim Zachodzie, w którego świat wkracza powoli postęp (koleje)

Un minuto per pregare un instante per morire?

Gnarls Barkley

Pewnego razu na Dzikim Zachodzie

C'era una volta il West

Brożek zadajesz

Coś banalnego: chłopieć podczas polowania znajduje jajo z którego wykluwa sie smok

Coś banalnego: chłopieć podczas polowania znajduje jajo z którego wykluwa sie smok

Marna interpretacja książki? Czyli Eragon?

zadajesz

Film w którym 2 gości - blondyn i gruby facet w płaszczu - zapytani, żeby puścili coś do tańca puszczają Kinga Diamonda.

Clerks II?

Clerks II?

Przestań!! To przestaje być zabawne, daj szansę innym... <_<

Przestań!! To przestaje być zabawne, daj szansę innym...

Oglądałem większość filmów Kevina Smitha :D

Zagadka:

Film przedstawia historię gangstera, który po odsiadce zrywa ze swoim 'poprzednim' życiem, jednak okazuje się, że pomimo szczerych chęci, nie jest to takie łatwe.

Oglądałem większość filmów Kevina Smitha Zagadka:Film przedstawia historię gangstera, który po odsiadce zrywa ze swoim 'poprzednim' życiem, jednak okazuje się, że pomimo szczerych chęci, nie jest to takie łatwe.

Śmierdzi mi to Blues Brothers'ami

Ale obstawiam Carlitos El Wayos :P

Carlitos El Wayos

Tak o ten film chodzi, zadajesz.

Tak o ten film chodzi, zadajesz.

To zaczyna się robić zabawa miedzy nami dwoma :rolleyes:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Teraz zagadka z wyższej półki:

Cały film rozgrywa się w korku samochodowym.

Pieśni z drugiego piętra?

Pieśni z drugiego piętra?

Nie. Podpowiedź:

Gra w nim TYLKO 3 aktorów.

Upadek?

Spełnia pierwsze kryterium, ale drugie słabo. Podpowiem że to film krótkometrażowy.