R.o.s.e

Czesc

Chcialbym wiedziec czy ta gra ROSE jest darmowa z tego co wiem to tylko przez 7 dni.

Czy te 2 gry www.sevenhearts.net i www.ruff-rose.com sa podobne do ROSE i czy sa wpelni darmowe.

nie jestem pewny, ale te strony, ktore podałeś, to prywatne serwery dla rose online :)

tak to sa prywatne serweri i z tego co pisza na forum to jest darmowe

@up niestety, gra nie jest darmowa ;/

@topic

jesli szukasz alternatywy, polecam FLYFF online

Na serwerach Sevenchearts Ruff-rose i Aruarose - gra sie bezplatnie bo juz kilka osób mnie o tym poinformowalo :)

Jedynie na Roseonline - płaci sie 40 zł za miesiac.

Przemcio powiedz mi cos o Flyff online głownie o co tam chodzi.

no więc:

Flyff - Fly for Fun

grę rozpoczynasz jak zwykle słaby,nagi i biedny xD, początkowa klasa tzw. Vagrant(włóczęga)

po osiągnieciu 15 lvlu moze wybrac swoja droge, kierując sie na jedna z licznych profesji:

1st class>>>>>>>>>>>>>>>>2nd class(lvl 60)

mercenary.....................................bladeknight

mage.............................................psykeeperelementor

acrobat............................................rangerjester

assist..............................................billposter/ringmaster

(wiecej info dot. poszczegolnych profesji na: www.google.pl)

w grze najbardziej efektowna i efektywna jest praca zespołowa , jednak nic nie staje na przeszkodzie, aby grac solo, parę klas jest nawet do tego przystosowanych.

wystepuje tu szeroka gama skilli i umiejetnosci (m.in latanie).

w grze prowadzone sa liczne eventy i zabawy.

ogólnie panuje miła, przyjazna atmosfera, jest sporo polaków.

jesli zdecydujsz sie na gre, stworz postac na serwerze Demian i napisz mi PM albo w tym temacie :) pomoge Ci na początku ;)

Dzieki za wstepne informacje :-D

Oczywiscie gra jest darmowa :?:

Czy na wszystkich serwerach EXP szybko dochodzi :?: Czy sa serwery ze na innych wolno a na innych szybko :?:

Heh jesli chodzi o FlyFF ro rak spoko gra ale szybko sie nudzi ;-) Gralem w Nia sporo czasu mam jeszcze nawet konto moze dlatego szybko sie znudzila bo mam maly lvl nie wiem moze kiedys do tego powroce :mrgreen:

mi się nie znudzila, i nie ma zamiaru sie nudzic :)

tak gra jest darmowa.

na serwerze demian exp leci chyba minimalnie szybciej niz na innych serwerach.

Własnie . To sa 2 podserwery ?? Czy poprostu sa to Priv servy :D ??

IMO jakby to byly podserwery, to bylyby na off stronie gry... to sa priv'y.

Czesc

Chcialbym wiedziec czy ta gra ROSE jest darmowa z tego co wiem to tylko przez 7 dni.

Czy te 2 gry www.sevenhearts.net i www.ruff-rose.com sa podobne do ROSE i czy sa wpelni darmowe.