Czesc
Chcialbym wiedziec czy ta gra ROSE jest darmowa z tego co wiem to tylko przez 7 dni.
Czy te 2 gry www.sevenhearts.net i www.ruff-rose.com sa podobne do ROSE i czy sa wpelni darmowe.
Czesc
Chcialbym wiedziec czy ta gra ROSE jest darmowa z tego co wiem to tylko przez 7 dni.
Czy te 2 gry www.sevenhearts.net i www.ruff-rose.com sa podobne do ROSE i czy sa wpelni darmowe.
nie jestem pewny, ale te strony, ktore podałeś, to prywatne serwery dla rose online
tak to sa prywatne serweri i z tego co pisza na forum to jest darmowe
@up niestety, gra nie jest darmowa ;/
@topic
jesli szukasz alternatywy, polecam FLYFF online
Na serwerach Sevenchearts Ruff-rose i Aruarose - gra sie bezplatnie bo juz kilka osób mnie o tym poinformowalo
Jedynie na Roseonline - płaci sie 40 zł za miesiac.
Przemcio powiedz mi cos o Flyff online głownie o co tam chodzi.
no więc:
Flyff - Fly for Fun
grę rozpoczynasz jak zwykle słaby,nagi i biedny xD, początkowa klasa tzw. Vagrant(włóczęga)
po osiągnieciu 15 lvlu moze wybrac swoja droge, kierując sie na jedna z licznych profesji:
1st class>>>>>>>>>>>>>>>>2nd class(lvl 60)
mercenary.....................................bladeknight
mage.............................................psykeeperelementor
acrobat............................................rangerjester
assist..............................................billposter/ringmaster
(wiecej info dot. poszczegolnych profesji na: www.google.pl)
w grze najbardziej efektowna i efektywna jest praca zespołowa , jednak nic nie staje na przeszkodzie, aby grac solo, parę klas jest nawet do tego przystosowanych.
wystepuje tu szeroka gama skilli i umiejetnosci (m.in latanie).
w grze prowadzone sa liczne eventy i zabawy.
ogólnie panuje miła, przyjazna atmosfera, jest sporo polaków.
jesli zdecydujsz sie na gre, stworz postac na serwerze Demian i napisz mi PM albo w tym temacie pomoge Ci na początku
Dzieki za wstepne informacje :-D
Oczywiscie gra jest darmowa :?:
Czy na wszystkich serwerach EXP szybko dochodzi :?: Czy sa serwery ze na innych wolno a na innych szybko :?:
Heh jesli chodzi o FlyFF ro rak spoko gra ale szybko sie nudzi ;-) Gralem w Nia sporo czasu mam jeszcze nawet konto moze dlatego szybko sie znudzila bo mam maly lvl nie wiem moze kiedys do tego powroce :mrgreen:
mi się nie znudzila, i nie ma zamiaru sie nudzic
tak gra jest darmowa.
na serwerze demian exp leci chyba minimalnie szybciej niz na innych serwerach.
Własnie . To sa 2 podserwery ?? Czy poprostu sa to Priv servy ??
IMO jakby to byly podserwery, to bylyby na off stronie gry... to sa priv'y.
Czesc