R2 - wrażenia

Musiałem to napisać, po prostu musiałem. Spodziewam się mega flejmu tutaj, ale naprawdę, wisi mi to.

Spostrzeżenia po dosłownie pół godzinie gry:

- Ludzie. Nauczcie się proszę szacunku dla innych graczy. Robicie burdę słowną na All channelu, ciskacie się jeden z drugim o wyższości języka polskiego nad angielskim. DO CHOLERY: All/World channel w każdej grze jest w języku angielskim, ponieważ jest językiem przyjętym za globalny, proste. Są problemy z dostosowaniem się - proponuję porzucić pisanie na głównym tudzież szukanie sobie gry z polskim serwerem. Ja mam dość słuchania o tym, jakimi prostackimi graczami jesteśmy.

- Ktoś zapomniał, że to nie są beta testy nawet jeszcze, tylko user test. Jest pełno bugów, pełno syfu, a ludzie spodziewają się świetnego supportu - nigdy w życiu. Równie dobrze tego testu mogłoby nie być, ale Webzen dopuścił taką możliwość to z niej skorzystajmy.

Osobiście gra nie jest jakaś powalająca, ale nie jest też tragiczna. Jeśli ktoś się spodziewał czegoś więcej po produkcie Webzenu, niech porzuci swoją nadzieję.

Rzekłem, mogę dostać bana, warna, cokolwiek. To kolejna gra, w której, przepraszam że to napiszę, ale "polscy" gracze robią bajzel.

Brak dynamiki w grze + fatalne zachowanie polskich graczy. Spodziewałem się czegoś więcej po tej produkcji, ale niestety jest słabo.

Jutta. Co do gry nie wiem ale sądzę, że jest o wiele lepsza od Priusa. A co do Hawkmoth. Dzięki, że powiedziałeś co się dzieję. Jeżeli to ktoś z Husarii to osobiście zrobię co tylko w mojej mocy aby to się uspokoiło.

Xaorus, nie wiem, czy z husarii czy nie, ale rzuć temat u was, bo to jest po prostu żałosne. Do rozsądku przemówić się nie da, powołują się na patriotyzm czy inny rasizm i bóg wie co jeszcze. Wstyd mi się robi. ;/

A mi niestety nawet gra nie chce się uruchomić :( . Czy ktoś też miał taki problem, że po włączeniu gry nic się nie działo ??

Taak, polacy przynajmniej rano zachowywali się tak jak piszecie. Najlepiej w ogóle nie zwracać uwagi na chat i grać dalej. Na razie nie jest zbyt ciekawie ale pogram jeszcze i wtedy całkiem ocenie. Ale najbardziej mi się nie podoba to, że nie widać hitów oraz rzeczy które zakładamy zaśmiecają nam plecak.

Wierzę, że tak jest, choć sam osobiście w to nie gram, póki nie wyjdzie na czas nieograniczony :P Niestety, nie jest to pierwsza gra MMO. Nauczcie się, psiakrew, kultury, bo nie chcę kolejnego MMO, w którym Polacy uważani są za kolejnych "turasów".

Magnus, już za późno. ;]

Ja usunąłem. Poczekam na full release, może coś się zmieni do tego czasu. Póki co wracam do Forsaken World i Allodsa.

Dodam coś od siebie,co do wyglądu zbroi nawet na początkowych levelach to prezentuje się ładnie ale co mnie boli w tej grze ze masz jednego skilla na 10 lvlu drugiego na 20,30 i 40 lvlu :) masakra po 30min grania odinstalowałem ta grę :)

to może pozwolę sobie zadać kilka pytań

dużo graczy gra na serwie webzena ?

jak wiele jest polskich klanów ?

warn_ico.png
Ten temat ma ponad miesiąc. Warn za archeologię. - crracked

Musiałem to napisać, po prostu musiałem. Spodziewam się mega flejmu tutaj, ale naprawdę, wisi mi to.

Spostrzeżenia po dosłownie pół godzinie gry:

- Ludzie. Nauczcie się proszę szacunku dla innych graczy. Robicie burdę słowną na All channelu, ciskacie się jeden z drugim o wyższości języka polskiego nad angielskim. DO CHOLERY: All/World channel w każdej grze jest w języku angielskim, ponieważ jest językiem przyjętym za globalny, proste. Są problemy z dostosowaniem się - proponuję porzucić pisanie na głównym tudzież szukanie sobie gry z polskim serwerem. Ja mam dość słuchania o tym, jakimi prostackimi graczami jesteśmy.

- Ktoś zapomniał, że to nie są beta testy nawet jeszcze, tylko user test. Jest pełno bugów, pełno syfu, a ludzie spodziewają się świetnego supportu - nigdy w życiu. Równie dobrze tego testu mogłoby nie być, ale Webzen dopuścił taką możliwość to z niej skorzystajmy.

Osobiście gra nie jest jakaś powalająca, ale nie jest też tragiczna. Jeśli ktoś się spodziewał czegoś więcej po produkcie Webzenu, niech porzuci swoją nadzieję.

Rzekłem, mogę dostać bana, warna, cokolwiek. To kolejna gra, w której, przepraszam że to napiszę, ale "polscy" gracze robią bajzel.