R6 siege[szukam ludzi]

Witam, poszukuje osób które są chętne do gry w Rainbow Six: Siege, oczywiście na wyższym poziomie:) Razem zemną jest nas trzech, gramy od czasu do czasu zazwyczaj wieczorkiem około 19-20 zaczynamy, gramy głównie rankedy w poprzednim sezonie platyny, aktualnie po przerwie większość z nas ma Gold IV, oczywiscie już powoli zmierzamy do platyny:) Mamy aspiracje pograć turnieje esl(różne wygrane, co tydzień do wygrania jest ok 100 euro na drużyne, więc zawsze jakieś 20 euro na osobę, a raz w miesiącu do wygrania 350 euro więc 70 euro na osobę, zawsze jest to coś a z tego co wiem w tych turniejach nie jest zbyt wiele drużyn często jest około 10) Wymagamy niewiele głównie to :
-Sprawny mikrofon.
-Wiek +18, chociaż mogą być wyjątki.
- Podstawowa wiedza z zakresu funkcjonowania gry.
- Gra bez zbędnych wulgaryzmów i chamstwa:)

Gram coś od czasu do czasu, jednak nigdy jakoś przesadnie się nie bawiłem w gry rankingowe z powodu braku drużyny, zatrzymałem się bodaj gdzieś na srebrze/złocie, później przestały mnie bawić gry rankingowe z powodu dziwnego doboru towarzyszy i przeciwników.

Mam wszystkie postaci, mam SP, mam mikrofon, chętnie pogram coś więcej. Nick - Nvminer

Nie wiem czemu ale nie mogę znależć Ciebie na liście, jak możesz to dodaj mnie :) nick - EL_BAKU.

Jeszcze tu aktualne czy juz nie :P?

Witam, poszukuje osób które są chętne do gry w Rainbow Six: Siege, oczywiście na wyższym poziomie:) Razem zemną jest nas trzech, gramy od czasu do czasu zazwyczaj wieczorkiem około 19-20 zaczynamy, gramy głównie rankedy w poprzednim sezonie platyny, aktualnie po przerwie większość z nas ma Gold IV, oczywiscie już powoli zmierzamy do platyny:) Mamy aspiracje pograć turnieje esl(różne wygrane, co tydzień do wygrania jest ok 100 euro na drużyne, więc zawsze jakieś 20 euro na osobę, a raz w miesiącu do wygrania 350 euro więc 70 euro na osobę, zawsze jest to coś a z tego co wiem w tych turniejach nie jest zbyt wiele drużyn często jest około 10) Wymagamy niewiele głównie to :
-Sprawny mikrofon.
-Wiek +18, chociaż mogą być wyjątki.
- Podstawowa wiedza z zakresu funkcjonowania gry.
- Gra bez zbędnych wulgaryzmów i chamstwa:)