Race Season One

Po zalogowaniu się na stronie głównej PoE jest napisane "Race Season One" i jakieś itemki na dole. Może ktoś wytłumaczyć o co biega :D ?

przeczytaj cały news masz tam odsyłacze do tematów

Race seazon one i tak są jakieś punkty, za które można dostać te legendarki. Jak je zdobyć? Może nie wychwyciłem w tekście, ale nie wiem czy to dla najlepszych, czy dla wszystkich, po prostu za grę na tej lidzę?

Za pozycję w rankingu i za postęp podczas wyścigu.

Ale ten wyścig polega na jak najszybszym wbiciu lvl'a ? zabiciu jak najwiekszej ilości mobków ? Czy jak :D

Ja tam się w to nie będę bawić, nagrody są takie, że od razu by do handlarza poleciały. Ale z ciekawości wszedłem o 18:00 na rozpoczęcie, to na chacie była informacja o tym kto pierwszy odwiedził daną lokację, zrobił questa, wbił lvl

Ale ten wyścig polega na jak najszybszym wbiciu lvl'a ? zabiciu jak najwiekszej ilości mobków ? Czy jak

Przykładowo masz 3 godziny na zrobienie tyle co potrafisz. Za wbicie odpowiedniego poziomu dostajesz punkty, za bycie topką podczas wyścigu dostajesz punkty, za pierwsze podczas wyścigu zabicie bossa/wyczyszczenie lokacji dostajesz punkty. Proste? :)

Po zalogowaniu się na stronie głównej PoE jest napisane "Race Season One" i jakieś itemki na dole. Może ktoś wytłumaczyć o co biega :D ?