Racedriver GRID

Tak sobie wlasnie gralem w ta jakze wspaniala wyscigowke. Musze powiedziec ze jest to bardzo dobra gra kiedy np sciagasz jakas gre i niechcesz zamulac neta lub gdy ci sie poprostu nudzi i niechce ci sie grac w zadne MMO / inne. wW kazdym badz razie, gralem sobie wlasnie w Grida i pomyslalem by zalozyc ten temat. Czy graliscie w to kiedy kolwiek? Moze nadal gracie? Co o nim sadzicie ? :)

Na koniec tak zeby "popisac" sie moim Astonem, SCREEN

/MH

post-6567-1241368335_thumb.jpg

Gierka super jedyne co mi w niej przeszkadza to czułość klawiszy bo jak naciśniesz w prawo leciutko to samochód jedzie w prawo mocno.

Gierka jest bardzo dobra ale za lepszą uważam Burnout Paradise Ultimate Box.

Gierka super jedyne co mi w niej przeszkadza to czułość klawiszy bo jak naciśniesz w prawo leciutko to samochód jedzie w prawo mocno.Gierka jest bardzo dobra ale za lepszą uważam Burnout Paradise Ultimate Box.

Co do czulosci to wszystko rowniez zalezy od samochodu ktorym jezdzisz. Po jakims czasie da sie do tego przyzwyczaic, jesli nie to chyba da sie przestawic czulosc klawiszy w ustawieniach... ale niejestem pewien. Co do Burnout'a, to niegralem jeszcze, kupie sobie pewnie w wakacje i sprawdze :)

powracajac do GRIDa to gra wyszla mniej wiecej w tym samym czasei co NFS PS i pobila go na glowe. w zeszlym roku gra wygrala najlepsza gre sportowa roku 2008 co daje kolejny powod na sprawdzenie tej gierki. Takze dla wszystkcih fanow grafiki, i gameplaya Archlorda, GRID zostal wypuszczony przez Codemasters, tworcow Archlorda i DIRTa. :)

Kupilem rok temu, a i teraz od czasu do czasu pojade jeden wyscig. Gra jest genialna, bo podoba sie tym, ktorzy scigalek nie trawia (ja). Dlatego uwazam, ze to jedna z najlepszych produkcji 2008. Duza czulosc klawiszy? Niestety, ale na klawie grac sie raczej nie da. Oczywiscie mozna, ale to troche meczarnia. Jak przerzucilem sie z klawy na pada, to odrazu krecilem lepsze czasy i oglnie, sprawniej sie jezdzilo. Ciekawe, jak jest na kierownicy...

Gra GRID jest jedną z najlepszych wyścigowych gier. Podobało mi sie to w tej grze że nie miała wysokich wymagań a posiadała bardzo ładną grafikę. Ja w to długo nie grałem bo poprostu mi się znudziła ale poleca. Co do czułości to była trochę zbytnio czułe tak jak inni pisali lekko sie nacisło to mocno skręcał ale ga jest wypaśna polecam ją wszystkim co lubią wyścigi takie jak Need For Speed :lol:

Ma niskie wymagania ??

(wymagania ze strony producenta: wymagania sprzętowe: Core 2 Duo 2.66 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 8800 lub lepsza), 12.5 GB HDD, Windows XP SP2/Vista)

Te wymagania albo sa MOCNO za wyzone albo ja tak przerobiłem system iz ta gra szła mi na wysokich na sprzecie:

chwilowo procek 3.0ghz 1 gb ramu karte g force 7300GT 256

Gra naprawde godna polecenia, tym którzy lubia dobre symulatory wyscigow, lecz NIE POLECAM tym ludziom którzy sa strasznymi fanami NFS

To chyba wymagania zalecone, bo ja jade na podobnym sprzecie i gram all na maxa (razem z AA) i gra nawet nie mysli, zeby scinac.

Gierka super jedyne co mi w niej przeszkadza to czułość klawiszy bo jak naciśniesz w prawo leciutko to samochód jedzie w prawo mocno.Gierka jest bardzo dobra ale za lepszą uważam Burnout Paradise Ultimate Box.

Zabij mnie jak sie obrazisz... ale moim zdaniem granie w samochodowe gry na klawiaturze to jak granie w FPSy(bez auto Aima) na Xboxie na padzie... mowiac scislej... beznadzieja... A w szczegolnosci jak gra nazywa sie "symulatorem"

Tak sobie wlasnie gralem w ta jakze wspaniala wyscigowke. Musze powiedziec ze jest to bardzo dobra gra kiedy np sciagasz jakas gre i niechcesz zamulac neta lub gdy ci sie poprostu nudzi i niechce ci sie grac w zadne MMO / inne. wW kazdym badz razie, gralem sobie wlasnie w Grida i pomyslalem by zalozyc ten temat. Czy graliscie w to kiedy kolwiek? Moze nadal gracie? Co o nim sadzicie ? :)

Na koniec tak zeby "popisac" sie moim Astonem, SCREEN

/MH

post-6567-1241368335_thumb.jpg