Witam, właśnie zaczynam swoją przygodę w WoW'a i szukam kilku rad takich jak zarobić jakiś gold lub jak grać paladynem(wybrałem go sobie na pierwszą postać)
Rady dla nowego gracza
Co do golda to weź skinning i herbalism/mining potem zmień któreś na którąś z profesji wytwórczych i będziesz miał stały dopływ gotówki ( zależny od ekonomii na Twoim serwerze). Jednak co do gry paladynem, masz szerokie pole wyboru zależne od Twojego stylu gry. Na osobiście mam pala tank/dps i gra się p4zyjemnie. Łatwo zrobić q i szybko dostaje się do instancji.
P. S.
Jeśli chcesz zarabiać gold to zainstaluj Trade skill master wraz z pełną gamą wtyczek.
Hej
Jeśli dopiero co zacząłeś grać ~ (aktywowałeś battlechesta nie dawniej niż 30 dni temu) polecam ci skorzystać z opcji RAF ~ recruit a friend. Daje ona korzyści zapraszającemu jak i zaproszonemu. Między innymi zdobywanie EXP-a (jeśli expimy w party) wynosi 300% . Chętnie bym wyexpił kilka altów do 90 lvl i przy okazji miał okazję z kimś pograć ~ oczywiście gwarantuję takie rzeczy jak gold na heirloomy i bagi oraz ogólną pomoc finansową
O wszystko mógłbyś smiało pytać ~ dowolny komunikator głosowy itd
Jeśli jesteś zainteresowany to daj znać Battletag: ManiFi#2495
Witam, właśnie zaczynam swoją przygodę w WoW'a i szukam kilku rad takich jak zarobić jakiś gold lub jak grać paladynem(wybrałem go sobie na pierwszą postać)