RAF allegro

Korzystał już ktoś z tego? Czy to bedzie działać jak moje konto nie jest juz aktywne od paru miesiecy i uzywałem go tylko przy darmowych 30 dniach z battle chesta?

Będzie działać jeżeli konto nie jest zarejestrowane na Polskę. Ps.Blizz może ale nie musi usunąć Ci ten miesiąc z rafu.

mam zarejestrowane na pl

Jeśli jest zarejestrowane na na odpowiedni kraj to nie powinno być żadnych przeszkód - 30 dniowe RaFy raczej usuwane nie są - dopiero kupienie większej liczby na raz może skutkować problemami.

Inna sprawa, gdybyś chciał wrócić i otrzymać wszystkie profity z tytułu Scroll of Ressurection to napisz na PW swój mail (ulepszenie konta do cataclysmu, podniesienie poziomu postaci do 80tki itp)

przeciez napisal ze ma zarejestrowane na polske czyli d*pa z rafa

Nie dokonca to rozumiem. Czytalem ze poprzez rafa ma sie 3x exp boost ale tylko w pt tak? Pozatym jak to wyglada ten exp jest tylko w pt czy jak i jakie sa bonusy jesli ja skorzystam z rafa oprocz 30 dni gry.

Recruit a friend daje Tobie i postaci rekrutującego potrójne doświadczenie TYLKO wtedy jeżeli gracie we dwójkę w drużynie, ponadto możecie się do woli do siebie teleportować itp. Recruit a friend dotyczy kont nowych (tj. zapraszamy nowego gracza). Przy czym zaproszenia wysyłać mogą tylko osoby z odpowiednich państw. (Kupując czas przez RaF leveli nie dostajesz, po prostu zostaje tworzone konto, wykupiony na nim czas gry co równa się z darmowym czasem dla Ciebie jako zapraszającego). Kraju zmienić się nie da (tj. można przez support ale wymagany jest szereg dokumentów uwierzytelniających)

Scroll of Ressurection to opcja dla tych, co już konto mają i nie byli dawno aktywni. Konto zarejestrowane na dowolny kraj może je przyjąć

Zeby nie zakladac nowego tematu mam pytanie czy ktos kiedys uzywal rafa na samego siebie i smigal z 2 kontami? Mozna dostac za to bana ?

Korzystał już ktoś z tego? Czy to bedzie działać jak moje konto nie jest juz aktywne od paru miesiecy i uzywałem go tylko przy darmowych 30 dniach z battle chesta?