RaF Burning Legion / Horda

Witam, szukam ludzi chcących zacząć przygodę z WoWem i zaprosić ich do wspólnej gry (system Raf, Recruit a Friend)

Korzyści płynące z rafa są następujące:

- 300% expa podczas wspólnej gry

- 10% więcej reputacji podczas zabijania potworów

- możliwość teleportowania się do siebie

Co oferuję ja:

- Pomoc w levelowaniu

- Wprowadzenie do gry wraz z wytłumaczeniem podstawowych rzeczy (wszystko do opowiedzenia podczas wspólnej przygody)

- Gold na start

- Dostosuję się do godzin gry które odpowiadają tobie

- Zaproszenie do gildi i pomoc w ubraniu postaci

- Przygotowanie postaci pod nowy dodatek min Heirloom z Garrosha itd

Czego wymagam:

- Kupna battlechesta i aktywowania go na swoim koncie

- Kupna pre paidu oraz aktywowania go na swoim koncie

- Mikrofonu oraz komunikatora głosowego Skype itd.

- Dojrzałości

W skrócie otrzymujecie wszystko czego potrzebujecie aby bez problemowo wejść w świat World of Warcraft, zaznajomienie się z nim oraz przygotowanie pod nowy dodatek.

Więcej informacji udzielę w wiadomości prywatnej.

PS: Przyjmę max 2 osoby. Większa ilość (max 4) wtedy jeżeli macie zamiar levelować tylko razem.

Pozdrawiam.

Witam :) Zastanawiam się własnie nad rozpoczęciem przygody z WoWem :P Z tym, że mam kilka pytań:

1. Jeśli kupie najnowszy dodatek to otrzymam razem z nim 1 miesiąc gry?
2. Jak wygląda pvp w WoWie? jest coś takiego jak open pvp czy gra głównie skupia się na PvE?

3. Jeśli nigdy w WoWa nie grałem to jest sens teraz zaczynać?

4. Na jakim serwerze gra najwięcej ludzi?

1. Nie miesiąc jest tylko w podstawce, dostaniesz w dodatku boost do 90
2. Open pvp jakieś tam jest, ale zero rewelacji, bardziej bg i areny.

3. Tak jest sens zaczynać każdy znajdzie jakieś rzeczy które może robić w tej grze.

4. Jest parę serwerów full, ale trudno powiedzieć na jakim servie gra najwięcej ludzi. Burning legion ma największą liczbę polaków.

Rozważam rozpoczęcie gry. Dużo jest rodaków? Są jakieś polskie gildie na BL?

Polskich gildi jest mnóstwo, na każdym kroku można spotkać Polaków. Jeżeli masz zamiar kupić odrazu battle chesta z pre paidem odezwij się do mnie a podeśle link do RaFa.

Za rafy już niema chyba darmowych dni gry dla drugiej osoby.

Na BLu jest tylu polaków, że chat po polsku stał się normą. Czasem spotka się coś po angielsku, bądź turecku.

Ja zapraszam na RaFa na serwer Magtheridon.

Oczywiście pomogę codziennie po 17 możemy wspólnie się bawić :)

Witam, jestem świeżo po zakupie WoD i 60 dni gry. Nie dodałem jeszcze abonamentu z racji tego, że będzie to moje pierwsze uruchomienie WoW-a i chciałbym zacząć grę z kimś mega ogarniętym. Proszę o pomoc w grze :)

Battlechest pozwala mi na gre we wszystkie dodatki oprócz najnowszego ? Po zakupieniu battle chesta jak skończą mi się dni ( 30 ) wystarczy kupić tzw prepaidy ?

Tak, oraz WoD jeśli chcesz mieć dostęp do najnowszego contentu.

To teraz nie rozumiem pewnej rzeczy po co sprzedają oddzielnie dodatki np. lich king itp w pudełkach, które na półkach sklepowych stoją po 70-100 zł za dodatek skoro można kupić battlechesta za 55 zł i mieć wszystko na raz ?

Witam, szukam ludzi chcących zacząć przygodę z WoWem i zaprosić ich do wspólnej gry (system Raf, Recruit a Friend)

Korzyści płynące z rafa są następujące:

- 300% expa podczas wspólnej gry

- 10% więcej reputacji podczas zabijania potworów

- możliwość teleportowania się do siebie

Co oferuję ja:

- Pomoc w levelowaniu

- Wprowadzenie do gry wraz z wytłumaczeniem podstawowych rzeczy (wszystko do opowiedzenia podczas wspólnej przygody)

- Gold na start

- Dostosuję się do godzin gry które odpowiadają tobie

- Zaproszenie do gildi i pomoc w ubraniu postaci

- Przygotowanie postaci pod nowy dodatek min Heirloom z Garrosha itd

Czego wymagam:

- Kupna battlechesta i aktywowania go na swoim koncie

- Kupna pre paidu oraz aktywowania go na swoim koncie

- Mikrofonu oraz komunikatora głosowego Skype itd.

- Dojrzałości

W skrócie otrzymujecie wszystko czego potrzebujecie aby bez problemowo wejść w świat World of Warcraft, zaznajomienie się z nim oraz przygotowanie pod nowy dodatek.

Więcej informacji udzielę w wiadomości prywatnej.

PS: Przyjmę max 2 osoby. Większa ilość (max 4) wtedy jeżeli macie zamiar levelować tylko razem.

Pozdrawiam.