RAF - dobry czy słaby pomysł

Witam, jako iż w najbliższym czasie chciałbym pograć sobie w wowa, a nie widzi mi się granie na prywatnych serwerach ani płacenie prawie 80 zł na ten czas, bo jestem w lekkim kryzysie, więc ostatnio przeszukując aukcje na allegro znalazłem prepaid RAF, trochę o tym poczytałem ale nadal nie jestem w stanie stwierdzić czy jest to coś co pozwoli mi się tanio bawić w tą grę i czy nie doprowadzi do blokady mojego konta na battle.net, jeżeli ktoś z was tego używa i zna się na tym całym Rafie to proszę po przedstawienie mi tego czy jest to dobra rzecz i jakie konsekwencje ze sobą niesie.

Raf, jest zakazany dla Polski.

Lecz spokojnie możesz Rafować xd Jedyną aktualną karą jest cofnięcie Rafa(okresu jaki dodaje).

Wystarczy tylko kupować Rafy na pewnych aukcjach, czasem nawet z gwarancją, odzyskania utraconego Rafa;D

Czyli, bana nie dostanę na moje konto battle.net jak już ?

Nie ma jeszcze przypadku bana za Raf. ;D Tyle mogę ci powiedzieć ;D

Nie dostaniesz, najwyżej Raf Ci usuną. Dlatego najlepiej znaleźć sprzedawce, który wyśle Ci za free następnego RaFa w razie jak blizzard usunie. Jak zaczynasz, to może poexpisz ze mną za pomocą RaF? (3 razy większy exp) Ja wysyłam CI na emaila zaproszenie do WoWa, przyjmujesz i bum!: d

Oczywiście na początek służę pomocą finansową i odpowiem na pytania, pomogę itp. ; )

jak coś to napisz na pw, gg ;)

Za raf bana nie dostaniesz .

Spoko, tylko na razie brak funduszy na zakup battlechesta nawet, więc jak zdobędę troszkę kaski to na pewno się odezwę :)

Spoko, tylko na razie brak funduszy na zakup battlechesta nawet, więc jak zdobędę troszkę kaski to na pewno się odezwę

Nie ma sprawy, będę czekał. : )

A jak można wiedzieć to mniej więcej kiedy fundusze będą ? ; d

Nie jestem tego na razie ocenić, siła wyższa tym zarządza :D

Gram od 4 dni na Burning Legion , Trol hunter 52 lvl Nick BlackShooter jak cos ;)

Będę grał w Wowa narazie na starterze na czas bycia bez kasy a jak już coś wygrzebie to kupuje BC i tego rafa i mogę grać

Też chce powrócić do wowa i wystarczy że konto zarejestruje na Wielką Brytanie i nie będę miała problemów z rafem?

Ps. ile kosztuje cały wow (wszystkie dodatki?)

Abra tu masz link http://allegro.pl/wow-full-pack-world-of-warcraft-dodatki-24h-7-i3139911120.html .

To kupuj i wbijaj na Burning Legion do hordy :)

Za moich czasów Burning Legion nie cieszył się za dobrą opinią dalej jest masa polskich trolli i tureckich :P ?

Dużo polaków turków żadnych nie widziałem . Ale czy troli też uważam że nie .

Abra, 0 problemów. A i polecam szukać na allegro sprzedawcy z gwarancją ,że jak usuną RaF to wyślą za free następnego Koszt complete pack to 120-140zł.

Może chcesz ze mną zagrać za pomocą RaF? :D

Rafy teraz są blokowane po 3 dniach. Co z tego, że sprzedawca da Ci nowego Rafa jeśli jednego Ci zablokują? Po 3 dniach i tak Blizzard cofnie Rafa.

@Inyenn po tym jak usuną tobie pierwszego rafa i dodasz nowego tego samego dnia to nie kasują, wiem co mówię, gram na rafach.

A co do postów trochę wyżej, bana za rafy nie dostaniesz, ale poza cofnięciem rafa przez blizza jest także ryzyko, że blizzard zmieni wasze miejsce zamieszkania (np. z Wielka Brytania na Polska) za używanie rafów w kraju, gdzie jest to niedozwolone, mój brat jest tego przykładem, grał na rafach około pół roku i zmienili mu na Polskę.

@Inyenn po tym jak usuną tobie pierwszego rafa i dodasz nowego tego samego dnia to nie kasują, wiem co mówię, gram na rafach.

Tak samo jak mój znajomek i dwóch jego braci i blokują im Rafy. OD wielu osób już słyszałem, że Rafy są blokowane, więc widać masz jeszcze na razie szczęście, ciekawe do kiedy... :)

Też chętnie z kimś pogram na Burning Legion :) . Oferuję RAF ( 3x exp dla nas obojga ) , gg : 6792568