RAF - Recruit a Friend

Przepraszam pomyliło mi się :).

@T4l4r, tyle to ja wiem, ale właśnie chciałem żebyś wysłał mi link do tych "fikcyjnych" pre-paidów za 70zł. W końcu prawie 8 zł ulicą nie chodzi.

Widzę że z Tobą, Barbus, nie porozmawiam :)

T4l4r, wprowadzasz ludzi w błąd.. Abonament jest jeden, na dwa miesiące, 77,50, a Ty dzielisz na dwa.. Ogólnie chodziło mi o to w tym temacie, jak ten problem z RAF'ami obejść. Nikt nie wie? Więc bez odbioru :)

Alfre jeny czepiasz sie o jakies pierdoly , pisalem na oko :)

Kaczor jakbys przeczytal komu odpisywalem , to bys zaskoczyl , ze chodzilo mi o oplate "srednia " NA MIESIAC grania . Stad wzielo sie podzielenie paida na 2 .... Czytanie ze zrozumieniem ^^

Witam

Od ponad dwóch miesięcy, blizzard usuwa RAF'y tzn. wiem o ludziach, którzy zakupili rafy na allegro. Wiem że to nie jest do końca uczciwe, ale polak musi sobie jakoś radzić, gdy u Nas abonament troszkę kosztuje... Kraj mam ustawiony na Wielką Brytanie, lecz i tak co wtorek, kolejnego tygodnia, mój czas gry, dzięki rafom, został usunięty. I tak przez 5 tygodni. Podobno, można to obejść, dzięki wykupieniu prepaida i później doładowywać konto RAF'ami tylko wtedy, gdy konto jest aktywne, a nie zamrożone.

Nawet ten problem widać po aukcjach na allegro, już nie ma RAF'ów z gwarancją.

Mam pytanie, ma ktoś problem z RAF'ami ?