Taaa, ale mimo, że to jest te 3% dajmy, to jeszcze masz inne wydatki, niektóre wynoszą 40%, a inne zaś po 5-6%, nie chcę się z tobą kłócić (o ile mówisz prawdę) to jesteś już człowiekiem który pracuje, ale mimo to uważam, że człowiekowi który zarabia 1150 zł nie starczy na takie coś (mnie na szczęście stać, ale i tak uważam, że jest to marnowanie kasy), bo wkońcu musi płacić za dom, prąd, wode, gaz no i najważniejsze rodzina.Te 1150 zł to jest naprawdę mało i z taką ilością pieniędzy nie wiem czy sobie na coś mógłbyś pozwolić.Widzisz dla mnie ważniejszy jest kontakt z ludźmi i wolę iść i przechlać całą kasę z kumplami (oczywiście nie pod sklepem
), niż siedzieć przed kompem od godziny z której przyjde ze szkoły po godzinę 24:00, po czym pójsć spać i tak w koło......Tak moją pasją jest sport, ale także gry mimo to potrafię oddzielić świat realny od wirtualnego, no bo co mi przyjdzie po tym, że będę najbardziej wykoksanym warriorem na servie i będę płacił za to 40 zł miesięcznie-NIC, a co mi da to że trenuję sztuki walki oraz chodzę na siłownię-Możliwe, że w przyszłości zostanę zawodnikiem oraz będę miał seksi ciałko
.
Ale weź teraz sam powiedz, nie przesadzają z tym abonamentem 80zł miesięcznie, za te 15-20 zł to rozumiem, ale 80 to chyba lekka przesada, już niektóre smartfony mają niższy abonament, a przyda ci się on bardziej ;o.
A no tak i nie pomijając tego faktu, że anglia może korzystać z rafów a polska nie ;(