Cześć, poszukuje kogoś kto chciałby zacząć przygodę z wowem na globalu i komu mógłbym wysłać raf'a. Server Burning Legion, oferuje gold oraz wspólny leveling do 80 lvl dzięki połączeniu kont, ogólna pomoc jako ze jestem graczem w wowa od ponad 7 lat. Oferuje także gdy wbijesz ze mną 80 lvl opłatę jednego miesiąca gry. Wiecej informacji w tym temacie lub poprzez pm. Ps. Jeśli chcesz na innym serverze niż pisałem możemy to jeszcze ustalić. Pozdrawiam
Raf
Ponawiam ofertę raf'a.

Wlasciwie to zapytam sie z czystej ciekawosci ile czasu wspolna gra na takim 3x exp zajela by bicie do 80lv ?
Kilka dni po kilka h.Tego dokładnie nie da się określić ponieważ różne warianty expienia można wybrać.
Tak po 2-3 godziny dziennie to do tygodnia idzie wbić myślę, że szybciej.
Odświeżam. Nadal aktualne Jednak o kontakt proszę na ender0320@gmail.com lub na gg : 43669185 .
Dodatkowo do rafa mam do sprzedania battlechesta (Podstawka, tbc, wotlk) za 20zl. Chętnych o raf zapraszam na gg lub maila.

Od kiedy to w skład battlechest'u wchodzi dodatek Wrath of the Lich King?
Od czasu premiery MoP'a
Ponawiam, z tym, że na serwerze defias brotherhood.
Nieaktualne
Cześć, poszukuje kogoś kto chciałby zacząć przygodę z wowem na globalu i komu mógłbym wysłać raf'a. Server Burning Legion, oferuje gold oraz wspólny leveling do 80 lvl dzięki połączeniu kont, ogólna pomoc jako ze jestem graczem w wowa od ponad 7 lat. Oferuje także gdy wbijesz ze mną 80 lvl opłatę jednego miesiąca gry. Wiecej informacji w tym temacie lub poprzez pm. Ps. Jeśli chcesz na innym serverze niż pisałem możemy to jeszcze ustalić. Pozdrawiam