Raf

Witam, poszukuje osoby, której mógłbym dać zaproszenie do gry RAF, oferuje pomoc z goldem, doświadczenie, mount, gear runy lub pomoc w ich zrobieniu itp, itd. Gram na Burning Legion po stronie przymierza (Alliance). Chciałbym wyexpic przynajmniej 2 postacie, jesli znajdzie się ktoś chętny na wiecej to jestem otwarty :) Cioram sporo więc się dogadamy. Gram głównie PvP ;)

Jak już podałeś BL, to wykopałeś sobie grób.

Cóż, możemy grać na innym realmie, mi to bez różnicy jako iż gram PvP, inne proponowane przeze mnie realmy to Defias Brotherhood, Outland, chyba, że Rafo biorca będzie miał inne propozycje :)

.

@up Wyraźnie napisał, ze szuka osoby ktorej wysle rafa.

czepiacie sie BL ale ... tam macie najwiecej polskich gildii - dla newbie super sprawa - latwy dostep do info, pomoc w questach, raidach

nie podoba sie wam "polaczkowo" wylaczcie global chat i po sprawie. jest sporo fajnych Polskich gildii, ktore trzymaja poziom chatu jak

i poziom raidow.

jedyny minus jak dla mnie tego serwera to to, ze jak wyjdzie dodatek, to beda kolejki na serwer i troche sie poczeka zanim wejdzie na server

Pitolenie.

Ja gram na Defias Brotherhood i masz sporo gildii alliance. Dobrych gildii. Oczywiście nie poziom topowy, ale mimo wszystko wartych uwagi i na pewno ludzie będą w stanie pomóc.

Teraz jednak gram tam po stronie hordy i tu już jest troszeczkę trudniej o znalezienie dobrej gildii, zapewne jak doexpie chociaż do 90lvla to będę mieć szerszy obraz jak to wygląda.

Zachęcam do grania na Defias Brotherhood;p

UP!, Zapraszam serdecznie do gry :D

A ja żadnych chętnych :[ ile można czekać :<

sprobouj od osob z zza granicy, min to oferowanie Battlechesta na start albo flying/heirloomy i gold na miesiac

Cóż kupie komuś Token ale BC opcji nawet nie ma, może jeszcze WoD i Abo co miech ? :D Loomy etc zawsze w zestawie a jak ktoś chce grać bez wkładu własnego to na priva niech idzie :D

NO To widzisz, dlaczego masz Taki problem.

Na "pewnym forum" międzynarodowym jest tak, ze raczej BC na start to podstawa, Dla Ciebie to problem moze bo 60zl itd. itp. (btw. jak kupisz przez battleneta a ktos cie oszuka to wtedy mozesz odzyskac kase kasujac ostatnia transakcje.

Po prostu to jest 10~ euro i tyle co 2 piwa, ludzie tego oczekuja bo dobrze wiedza ze osoba ktora RAFA daje, na dobra sprawe ma zysk = czas (alty x3 xp) oraz MOUNT ewentualnie + Grant lvla dostaje(za kazde 2 postacie, 1 gratis) ....

Cóż problem dla mnie to nie jest, po prostu jak ktoś chce grać a ja chce mu w tym pomóc to chyba wystarczy, nie chce to niech ciora w tibie :D No ale chyba będzie trzeba biedakom kupić jak nie mają pieniążków :[

Ja chetnie przyjme rafa :3

Witam, poszukuje osoby, której mógłbym dać zaproszenie do gry RAF, oferuje pomoc z goldem, doświadczenie, mount, gear runy lub pomoc w ich zrobieniu itp, itd. Gram na Burning Legion po stronie przymierza (Alliance). Chciałbym wyexpic przynajmniej 2 postacie, jesli znajdzie się ktoś chętny na wiecej to jestem otwarty :) Cioram sporo więc się dogadamy. Gram głównie PvP ;)